Δεκέμβριο ενεργοποιείται το deal ΚΟΠ-Cyta

Τη μεγάλη συμφωνία για το όνομα του πρωταθλήματος ενεργοποιούν εντός των επόμενων εβδομάδων ΚΟΠ και Cyta. Διαδικαστικού τύπου ζητήματα καθυστέρησαν το deal, ωστόσο, βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews το παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα μετονομαστεί σε «Πρωτάθλημα Cyta», ενώ παράλληλα το λογότυπο του οργανισμού θα τοποθετηθεί στο αριστερό μανίκι κάθε ομάδας πρώτης κατηγορίας.

Παράλληλα, ΚΟΠ και Cyta προγραμματίζουν να «τρέξουν» από κοινού επικοινωνιακές καμπάνιες για τη συμφωνία, αλλά και να ενημερώσουν μέσω κοινών ενεργειών τα ΜΜΕ και το κοινό για τη μετονομασία του πρωταθλήματος και το περιεχόμενο της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, σε σημαντικούς αγώνες η Cyta προγραμματίζει ειδικές ενέργειες, διαγωνισμούς και προώθηση των υπηρεσιών της.

Πλέον, η ΚΟΠ αποκτά χορηγό πρωταθλήματος αφού μετά την αγωνιστική περίοδο 2011-12 έμεινε χωρίς τον μεγάλο συνεργάτη για το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορία. Τότε ήταν η τελευταία χρονιά συνεργασίας με την τράπεζα Marfin Laiki. Το καλοκαίρι του 2012 η τράπεζα ήδη βρισκόταν υπό κρατική διαχείριση έπειτα από οικονομική στήριξη που έλαβε, με αποτέλεσμα να περιορίσει πολλά από τα έξοδα προβολής της συμπεριλαμβανομένης της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Η ΚΟΠ αναζήτησε χορηγούς για το παγκύπριο πρωτάθλημα, ωστόσο, οι επαφές της με μεγάλες επιχειρήσεις δεν απέφεραν καρπούς, μέχρι το φετινό καλοκαίρι. Σειρά επαφών οδήγησε Cyta και ΚΟΠ σε καταρχήν συμφωνία, ωστόσο, στη συνέχεια η Ομοσπονδία έκρινε ορθότερο να προχωρήσει σε προκήρυξη διαγωνισμού. Τελικώς η πρόταση της Cyta αξιολογήθηκε ως πιο συμφέρουσα, κάτι που οδήγησε την ΚΟΠ σε αποδοχή της.

Το ετήσιο κόστος της συμφωνίας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ, ενώ η συμφωνία είναι τετραετούς διάρκειας. Για τη φετινή χρονιά, η οποία έχει κατά το ήμισυ έχει παρέλθει το κόστος της Cyta θα είναι ανάλογα μειωμένο.  

 

Δειτε Επισης

Samsung: Παρουσιάζει την επόμενη γενιά των Odyssey Gaming Monitors με 3D immersion και OLED τεχνολογία
Επαναπροκηρύσσεται το σχέδιο ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων-Η έκκληση του CITEA και της ΟΕΒ
Επενδυτικός οργασμός... Έρχονται και διερευνούν το οικοσύστημα της Κύπρου εκπρόσωποι Plug and Play και Tenstorrent
Δημοφιλή brands στην Κύπρο επιλέγουν το Findbar για on-site αναζήτηση
Samsung Electronics: Το όραμα για δημιουργία ενός «AI Home» και οι νέες συσκευές Bespoke AI 2025
Ψηφιακός μετασχηματισμός και AI: Πόσο έτοιμη είναι η επιχείρησή σας;
H Samsung παρουσιάζει τα νέα Galaxy A56 5G, Galaxy A36 5G και Galaxy A26 5G με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης
Στα δικαστήρια για μονοπωλιακές πρακτικές η Meta-Στον αέρα οι εξαγορές WhatsApp και Instagram
Τις προοπτικές εφαρμογής τεχνολογιών στην Κύπρο συζήτησε ο Πρόεδρος με στελέχη της NVIDIA
Η ψηφιακή μετάβαση της Κύπρου στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με ηγεσία Οracle