Αρχιεπίσκοπος: Φιλανθρωπία μεν, ξενοδοχεία δε

Η Εκκλησία δεν έχει υστερήσει ούτε φέτος στο φιλανθρωπικό της έργο, παρά το ότι αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Μιλώντας στο Τρίτο, επεσήμανε ότι τα τελευταία χρόνια οι προϋπολογισμοί της Εκκλησίας ήταν ελλειμματικοί, ως εκ τούτου η Αρχιεπισκοπή προχώρησε στην πώληση ακίνητης περιουσίας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Αρχιεπισκοπή αποφάσισε να προχωρήσει στην αποπληρωμή του συνολικού της χρέους προς τις τράπεζες, παραχωρώντας γη συνολικής έκτασης διακοσίων σκαλών.

Επίσης, ανέφερε ότι στο πλαίσιο των επενδύσεων της Αρχιεπισκοπής μελετάται και το ενδεχόμενο ανέγερσης νέων ξενοδοχειακών μονάδων.

Αυτό που αναρωτιέται κανείς είναι πώς καταφέρνει και συνδυάζει τη φιλανθρωπία με τις επενδύσεις. Παρόλο που έχει μεγάλα επιχειρηματικά πλάνα- με ταυτόχρονα προβλήματα ρευστότητας, εντούτοις συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο.

Δειτε Επισης

Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους