Powered by

Σε Λονδίνο και Κωστάντζα πετά η Blue Air

Δύο νέους προορισμούς ανακοίνωσε η Blue Air για το καλοκαίρι 2016. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Λονδίνο (Luton) και δύο πτήσεις προς την Κωστάντζα (Ρουμανία). Η εταιρεία επέκτεινε το πτητικό της πρόγραμμα με αυτούς τους νέους προορισμούς, ενώ ήδη πραγματοποιούσε πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βουκουρέστι και Ιάσιο (πτήση με σύνδεση). H Blue Air γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας της επιχειρησιακής της βάσης στην Κύπρο.

Ο Chief Commercial Officer της εταιρείας Tudor Constantinescu ανακοίνωσε ότι η Blue Air έθεσε βάση και για δεύτερο αεροσκάφος στην Κύπρο, ενώ δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στα 11 χρόνια λειτουργίας της και με τη διακίνηση 13 εκατ. ταξιδιωτών.

"Η Blue Air είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια που που μας συνδέει το αμοιβαίο πάθος μας, για τις αερομεταφορές  και αυτή η οικογένεια διευρύνθηκε πριν από ένα χρόνο με την έναρξη της επιχειρησιακής βάσης στη Λάρνακα, για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως  που η Blue Air κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κύπριου ταξιδιώτη γεγονός που μας οδηγεί στη συνεχή ανάπτυξη της βάσης μας από Λάρνακα για το 2016. Η ανάπτυξη αυτή συνοδεύεται με την έναρξη απευθείας πτήσεων για το Λονδίνο η οποίες  αρχίζουν από τις  25 Απριλίου. Οι απευθείας πτήσεις της εταιρείας, από Λάρνακα  προς Λονδίνο (Λούτον) θα ξεκινήσουν από τις 25 Απρ, με 3 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από € 34,95 ανά διαδρομή (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων)".

Επιπλέον, όπως ανέφερε, "μετά τη μεγάλη στήριξη που είχαμε αυτόν το χρόνο στα δρομολόγια  της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ο αριθμός των πτήσεων μας προς τις 2 Ελληνικές πόλεις θα αυξηθεί κατά το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αρχίζοντας από τον Απρίλιο, η εταιρεία μας θα εκτελεί 10-14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα και 3-5 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη", κατέληξε.  

Παράλληλα, ανέφερε ότι "οι επιβάτες μας θα μπορούν να επωφεληθούν από τη σύνδεση μεταξύ της Λάρνακας και το Ιάσιο (μέσω Βουκουρεστίου). Επιπλέον, η ακτή της Μαύρης Θάλασσας έρχεται  πιο κοντά στον Κύπριο ταξιδιώτη λόγω της σύνδεσης Λάρνακας - Constanta (μέσω Αθήνας), δρομολόγιο που θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2016".

Ο Tudor Constantinescu στην ομιλία αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που έχει η Blue Air με την Orthodoxou Aviation Ltd τονίζοντας ότι «h Blue Air δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την υποστήριξη που παρέχεται από τον εκπρόσωπο μας, και εδώ θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς την Orthodoxou Aviation Ltd, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για να καταστεί επιτυχημένη η επιχειρησιακή μας βάση στην Κύπρο».

Από την πλευρά του κ. Αντώνης Ορθοδόξου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ορθοδόξου Aviation Ltd  χαιρέτησε τις νέες ανακοινώσεις της εταιρείας και αναφέρθηκε στο προσφερόμενο προϊόν/υπηρεσία που παρέχετε στις πτήσεις της εταιρείας αναφέροντας ότι:"ως εκπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο, έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους επιβάτες μας σεβόμενοι τις ανάγκες που είχε το επιβατηγό κοινό. Ο Κος Ορθοδόξου τόνισε ότι στόχος της εταιρείας  ήταν  να δώσει στις πτήσεις της άρωμα Κυπριακό τηρώντας τις δεσμεύσεις της όταν ξεκινούσε την έναρξη της επιχειρησιακής βάσης τον περασμένο Ιανουάριο. Οι επιβάτες της Blue Air, πλέον απολαμβάνουν στις πτήσεις μας, Κυπριακά προϊόντα (σνακ, Κυπριακό κρασί) καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά από τον Κυπριακό τύπο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε ένα χρόνο καταφέραμε να καταστεί η εταιρεία, μια ασφαλής και ποιοτική επιλογή για τον Κύπριο ταξιδιώτη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη βελτίωση και τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Τέλος, το Καλοκαιρινό  πρόγραμμα της εταιρείας θα περιλαμβάνει 23 νέα δρομολόγια της Blue Air, από τις επιχειρησιακές της βάσεις σε Ρουμανία Κύπρο και Ιταλία. Η ορατή αύξηση του αριθμού των δρομολογίων της  Blue Air πυροδοτεί μια απίστευτη αύξηση του στόλου και τον αριθμό των εργαζομένων της. Ως εκ τούτου, η εταιρεία με την έλευση του 2ου αεροσκάφους της στην Λάρνακα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016 θα ανακοινώσει νέα διαδικασία προσλήψεων στην Κύπρο οποία θα αναφέρεται σε ιπτάμενο και γραφειακό προσωπικό".

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική