powered by

ΥΠΟΙΚ: Καμία εμπλοκή με τα εργασιακά στον Συνεργατισμό

Απάντηση σε όσα η ΕΤΥΚ του καταλογίζει μέσω της ανακοίνωσης για 24ωρη απερ΄για, εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, σημειώνοντας ότι δεν ενεπλάκη και ούτε καν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί επί των εργασιακών του Συνεργατισμού.

Πιο ειδικά στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ τονίζεται: «Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΕΤΥΚ, για τη λήψη απεργιακών μέτρων στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, το Υπουργείο Οικονομικών κατηγορηματικά δηλώνει ότι, δεν είχε και δεν έχει καμία εμπλοκή στις εργασιακές διαβουλεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ούτε και τέθηκε ενώπιων του Υπουργείου Οικονομικών οποιαδήποτε πρόταση για έγκριση ή απόρριψη».

Καταληκτικά το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει: «Η στάση της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας έναντι οποιασδήποτε πρότασης παραμένει αποκλειστική ευθύνη της Επιτροπείας και της διεύθυνσης της Τράπεζας».

 

Δειτε Επισης

Επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στις επενδύσεις στην Κύπρο η Sophic-Ξεπερνά τα €100 εκατ. σε συνολικές αγορές
Νάγκελ (ΕΚΤ): Πρέπει να παραμείνουμε ευέλικτοι σχετικά με τα επιτόκια
Επεκτείνουν την συνεργασία τους Eurobank και NPCI International-Εμβάσματα από Κύπρο προς Ινδία μέσω UPI
Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τεχνοκράτες Λιθουανίας και Ολλανδίας
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε άλλες 182.149 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Ξεκάθαρος ο Μάκης Κεραυνός...Αντανακλάται και στις κυπριακές τράπεζες η μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ
Αρ. Βουράκης: Εξετάζει επάνοδό της στην Κύπρο ως ανταποκρίτρια η Deutsche Bank-Ισχυρά συγκροτήματα από τις συγχωνεύσεις
Φεύγει από τον Σύνδεσμο Τραπεζών μετά από 30 χρόνια ο Μιχάλης Καμμάς-«Θα μας λείψει. Μιχάλη, σε ευχαριστούμε»(vid)
Χρ. Πατσαλίδης: Εντυπωσιακή πορεία σταθεροποίησης και ενίσχυσης για τον τραπεζικό τομέα, ανθεκτική η οικονομία