Sports Direct: Σε μεγαλύτερο κατάστημα στη Λεμεσό

Νέα συνεργασία ανακοινώνει ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός με την διεθνή αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών, Sports Direct.

Ο Όμιλος Sports Direct διαθέτει περισσότερα από 500 καταστήματα παγκοσμίως με 27.000 προσωπικό και κύκλο εργασιών  πέραν των 4 δις ευρώ ετησίως. H σχέση συνεργασίας των δύο Ομίλων, άρχισε από το 2010 με την ενοικίαση από την Sports Direct, καταστήματος στο Zavos Kolanakiou Center. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, λόγω επέκτασης των εργασιών της Sports Direct στην Κύπρο, υπογράφτηκε πρόσφατα μεταξύ των δύο Ομίλων συμφωνία ενοικίασης μεγαλύτερου ακινήτου ιδιοκτησία του Ομίλου Δ. Ζαβός, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Αγ. Αθανασίου, παράλληλα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού –Λευκωσίας επί της οδού Μιχάλη Ζαβού, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Το πολυκατάστημα είναι κτισμένο σε 7.713 μέτρα γης, αποτελείται από ισόγειο και δύο ορόφους και διαθέτει 80 χώρους στάθμευσης. 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00
15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της