EY: Λογιστική Εταιρεία της Χρονιάς 2015

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY (Transaction Advisory Services - TAS), ανακηρύχθηκε σε Λογιστική Εταιρεία της Χρονιάς (Accountancy Firm of the Year) στην Ευρώπη για το 2015 για πέμπτη φορά σε έξι χρόνια, από την Mergermarket, ανεξάρτητο πάροχο πληροφοριών και δεδομένων σε θέματα συγχωνεύσεων και αγορών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα βραβεία Mergermarket M&A είναι η πιο περιζήτητη διάκριση στον τομέα των εταιρικών συναλλαγών (deal industry) σε όλη την Ευρώπη. Η ΕΥ, έχει κερδίσει αυτό το κορυφαίο βραβείο προηγουμένως το 2014, το 2013, το 2012 και το 2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "με την τελετή απονομής στο Λονδίνο, καταξιώθηκε η επιτυχής δραστηριότητα της EY στις υπηρεσίες που παρέχει το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ότι αφορά στις μεγάλες συγχωνεύσεις και εξαγορές (M&A) στην Ευρώπη και η κυριαρχία της ως σύμβουλος συμφωνιών από το σχεδιασμό στρατηγικής μέχρι και την εκτέλεση. Κατά το υπό εξέταση έτος, το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ  υπήρξε σύμβουλος σε 544 δημοσιοποιημένες συμφωνίες. Η EY επίσης κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στους συγκριτικούς πίνακες της Mergermarket για τον όγκο και την αξία των συμφωνιών για τη λογιστική εργασία επί των συναλλαγών". 

O επικεφαλής του Τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική (EMEIA) Andrea Guerzoni, σημειώνει: «Τη στιγμή που η δραστηριότητα των συμφωνιών στις συγχωνεύσεις και εξαγορές στην Ευρώπη δείχνει σημεία βιώσιμης ανάκαμψης, η διάκριση είναι μια της ποιότητας των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε καθημερινά στους πελάτες μας στην Ευρώπη». 
«Οι συνεχιζόμενες μας επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες, η εξέχουσα κατανόηση της βιομηχανίας και οι στρατηγικές και επιχειρησιακές ικανότητες, μας δίνουν τη δυνατότητα να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας  πάνω σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών ζητημάτων στην κεφαλαιαγορά – από το σχεδιασμό στρατηγικής μέχρι και την εκτέλεση.  Πέντε βραβεία σε έξι χρόνια είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα –μας τιμά το ότι παραμένουμε η λογιστική εταιρεία προτίμησης στην παροχή συμβουλών για συγχωνεύσεις και εξαγορές (M&A) στην Ευρώπη.»

Η Pip McCrostie, Αντιπρόεδρος της EY Global– TAS, σημειώνει: «Η σύγκλιση διαφόρων τομέων (sector convergence), καθοδηγούμενη από την τεχνολογία και από τις νέες προτιμήσεις των πελατών, καθορίζει την κατεύθυνση της παγκόσμιας αγοράς. Αυτά τα βραβεία είναι απόδειξη του τρόπου με τον οποίο -χρόνια τώρα μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε μια αγορά που αλλάζει επεκτείνοντας τις εργασίες μας και παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.» 

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ εκπροσωπείται σε 38 χώρες της Ευρώπης από περίπου 5,500 επαγγελματίες σε πάνω από 100 πόλεις.

Τέλος, αναφέρεται ότι "το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της υπεροχής της EY στην Ευρώπη ενώ παράλληλα κλείνει ένα εξαιρετικό 2015 για το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών παγκόσμια. Έχει παρέχει τις υπηρεσίες του σε κάποιες από τις μεγαλύτερες συμφωνίες σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης καλωσορίσει ένα αριθμό νέων συνεταίρων και έχει αγγίξει νέα επίπεδα ρεκόρ σε ότι αφορά τις προαγωγές σε συνεταίρους - δυναμώνοντας περαιτέρω τις συμβουλευτικές της ικανότητες σε θέματα κεφαλαίου και αγορών". 

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης