3ο Cyprus Banking Forum

Τα νέα δεδομένα του χρηματοπιστωτικού τομέα όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και έπειτα από τα διάφορα μέτρα που αναγκαστικά πάρθηκαν από τις τράπεζες, θα αναπτυχθούν στο 3ο Cyprus Banking Forum την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους εμπειρογνώμονες που θα παρουσιάσουν τις προβλέψεις τους για το μέλλον αλλά και το παρόν των τραπεζών, ενώ CEOs και ανώτερα στελέχη των κυπριακών τραπεζών θα παρουσιάσουν το όραμά τους για το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων, θέματα που θα συζητηθούν είναι το μέλλον του τραπεζικού τομέα, η αύξηση των επενδύσεων, πώς τελικά οι τράπεζες μπορούν να έχουν επιτυχία στην ανάπτυξη, νέες πηγές εσόδων και πώς οι διευθύνοντες σύμβουλοι βλέπουν το μέλλον των τραπεζών τους.

Το κάθε στέλεχος θα έχει την ευκαιρία να κάνει την παρουσίασή του και έπειτα θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, όπου τα μέλη θα δεχτούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Ο συντονιστής του πάνελ θα είναι ο Στέλιος Κωνσταντίνου, Partner, In charge of Financial Services & Banking Team της PwC Κύπρου.

Τα μέλη του πάνελ στο φόρουμ θα είναι:
•    George Georgiou, Managing Director, Alpha Bank Cyprus Ltd
•    John Hourican, CEO, Bank of Cyprus
•    Nicholas Hadjiyiannis, CEO, Cooperative Central Bank
•    Haris Hambakis, Senior General Manager, Eurobank Cyprus
•    Bert Pijls, CEO, Hellenic Bank
•    Kirill Zimarin, CEO, RCB Bank Ltd, President of the Association of International Banks (Cyprus)

Το φόρουμ θα φέρει σ’ επαφή σημαίνοντα στελέχη του ευρωπαϊκού και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, καθώς και των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών, ώστε ν’ αναλύσουν και να συζητήσουν την πορεία των τραπεζών προς τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την κερδοφορία. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τράπεζες της Κύπρου και το μέλλον τους, εξού και το φόρουμ αποτελεί για τα στελέχη του κυπριακού τραπεζικού τομέα μοναδική ευκαιρία για να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις νέες τάσεις, να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους και να επωφεληθούν από τις γνώσεις και την εμπειρία των κορυφαίων ειδικών του κλάδου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ: http://www.imhbusiness.com/3rd-cyprus-banking-forum#programme

Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold. Χορηγοί: Cablenet Business, Logicom Solutions, Michael Kyprianou & Co. LLC και PwC Κύπρου. Εταιρικοί Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Eurobank Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, RCB Bank Ltd, USB Bank Plc. Χορηγοί Επικοινωνίας: In Business News, Gold News, Sigmalive και Εκδοτικός Οίκος Δίας. Σε συνεργασία με: Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου, CITEA και Transparency International. Υποστηρικτής: Unicare Cleaning Services LTD.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο