BBAC: Νέα γραφεία στη Λεμεσό σε συνδυασμό με τα 30χρονα

Τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο γιόρτασε η Bank of Beirut and the Arab Countries (BBAC) εγκαινιάζοντας –παράλληλα- τις νέες εγκαταστάσεις της στη Λεμεσό, έργο Κύπριων και Λιβανέζων αρχιτεκτόνων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της BBAC, Sheikh Ghassan Assaf, η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, και ο Υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Λιβάνου, Δρ. Saad Andary, καθώς και βουλευτές και πρέσβεις.

Το υποκατάστημα της BBAC μεταφέρθηκε σε νέο, ευρύχωρο, ιδιόκτητο κτήριο με μοντέρνο σχεδιασμό στην Λεωφόρου Μακαρίου ΙΙΙ, προκειμένου η λιβανέζικη τράπεζα να επεκτείνει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εξυπηρετώντας μεγαλύτερο αριθμό πελατών.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της BBAC, Sheikh Ghassan Assaf, δήλωσε: «Για δεκαετίες οι άνθρωποι της Κύπρου και του Λιβάνου χτίζουν συνεχώς γέφυρες συνεργασίες με αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρών πολιτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών δεσμών. Είμαστε περήφανοι για την παρουσία μας στο νησί για 30 χρόνια και με τα εγκαίνια των νέων μας εγκαταστάσεων είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον κυπριακό λαό και για τις επόμενες δεκαετίες».

Καταλήγοντας, ο Ghassan Assaf επαναβεβαίωσε την υπόσχεση πως η BBAC θα συνεχίσει να πραγματοποιεί το μότο της «Your caring bank» παραμένοντας η τράπεζα που ενδιαφέρεται για τους πελάτες της.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε: «Η κυπριακή οικονομία βρίσκεται σε φάση εξόδου από την οικονομική κρίση και το μνημόνιο γεγονός που αντανακλάται από τις πρόσφατες αναβαθμίσεις της πιστοληπτικής ικανότητας από διεθνείς οίκους αξιολόγησης».

Καταλήγοντας ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε πως η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει στην οικονομία. «Πρόκληση όμως παραμένει ο ψηλός αριθμός των “κόκκινων δανείων”. Η κυβέρνηση θα προωθήσει τέτοιες πολιτικές που θα αναδιαρθρώσουν την οικονομία προσφέροντας ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για επενδύσεις», τόνισε.

Η BBAC έχει 39 τοπικά υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές του Λιβάνου και σκοπεύει να εγκαινιάσει ακόμα περισσότερα στο προσεχές μέλλον. Στα άμεσα σχέδια βρίσκεται το άνοιγμα δύο νέων υποκαταστημάτων στο Ιράκ και ενός γραφείου στη Δυτική Αφρική.



Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ