Οι εξελίξεις στο τραπεζικό σκηνικό

Μετά από την οικονομική κρίση, ο τραπεζικός τομέας, όπως και η οικονομία στο γενικότερο πλαίσιο, έχουν επηρεαστεί πολύ. Οι τράπεζες, με τους νέους κανόνες, πρέπει να υποκύπτουν σε ελέγχους από τις ρυθμιστικές αρχές και τους επενδυτές. Όλα τα δεδομένα για τις μεταρρυθμίσεις και το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο και την Ευρώπη στο 3ο Cyprus Banking Forum, το οποίο παρουσιάζουν η IMH και το περιοδικό Gold την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

 

Το φόρουμ θα εξετάσει τη νέα θέση των τραπεζών στην Ευρώπη που θα πρέπει τώρα να υιοθετήσουν ως αποτέλεσμα των αυξανόμενων μη εξυπηρετούμενων δανείων, τις τρέχουσες και τις νέες ρυθμίσεις, τα νέα τραπεζικά πρότυπα και πολλά άλλα με ομιλητές:

•    David Green, Consultant on Financial Regulation, UK
•    Micheal Imeson, Contributing Editor, The Banker; Senior Content Editor Financial Times Live, United Kingdom
•    Christos Attikos, Financial Services Manager, Logicom Solutions Ltd – Accenture Partnership, Greece
•    Willem Pieter de Groen, Research Fellow at CEPS & Associate Researcher at IRCCF of HEC Montréal, Brussels
•    Burkhard Eckes REcCE Deputy & Banking Regulation Leader, PwC Germany
•    Zsolt Darvas, Senior Fellow, Bruegel, Belgium
•    Fotios Pasiouras, Reader (Associate Professor) in Banking and Finance & Co-Director of the Centre for Money, Banking & Institutions, University of Surrey, UK
•    Oscar Burgos, Director of the Global Deleverage Unit and Head of Portfolio Divestment Team, Santander Bank, Spain
Το φόρουμ θα φέρει σ’ επαφή σημαίνοντα στελέχη του ευρωπαϊκού και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, καθώς και των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών, ώστε ν’ αναλύσουν και να συζητήσουν την πορεία των τραπεζών προς τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την κερδοφορία. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τράπεζες της Κύπρου και το μέλλον τους, εξού και το φόρουμ αποτελεί για τα στελέχη του κυπριακού τραπεζικού τομέα μοναδική ευκαιρία για να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις νέες τάσεις, να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους και να επωφεληθούν από τις γνώσεις και την εμπειρία των κορυφαίων ειδικών του κλάδου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/3rd-cyprus-banking-forum#programme

Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold. Χορηγοί: Cablenet Business, Logicom Solutions, Michael Kyprianou & Co. LLC, και PwC Κύπρου. Εταιρικοί Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Ελληνική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, RCB Bank Ltd, USB Bank Plc. Χορηγοί Επικοινωνίας: InBusiness News, Gold News, Sigmalive και Εκδοτικός Οίκος Δίας. Σε συνεργασία: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου και Transparency International. Υποστηρικτης: Unicare Cleaning Services LTD.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ