Αύξηση κερδών μέσω supply chain management

Στο 9ο  Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που διοργανώθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε ένα βίντεο, στο οποίο συμμετείχαν επιχειρηματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του logistics, οι οποίοι περιέγραψαν τρόπους για το πώς η κάθε επιχείρηση μπορεί, βελτιώνοντας τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της, να επωφεληθεί και να αυξήσει τα κέρδη της. Επίσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο να ενημερωθούν για το πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει την εταιρεία του σωστά και ολοκληρωμένα.

Χορηγοί του  9ου  Συνέδριου & Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics ήταν οι εταιρείες Foodlink, Powersoft Computer Solutions, Supernova Consulting Ltd και Unicare Cleaning Services Ltd. Στρατηγικός συνεργάτης ήταν η Cyta και υποστηρικτής οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. 

Στην έκθεση που διοργανώθηκε παράλληλα με το συνέδριο, έδωσαν το παρών τους  οι σημαντικότερες εταιρείες, προμηθευτές και διανομείς του κλάδου όπως: ACS Courier, C.E.4 Cars Ltd, Cyta, Diakinisis Logistics Services (CY) Ltd, Demetriades Handling, DIAPO, G.A.P. Vassilopoulos, G4S Telematix, Ilarchos Security Services Ltd, MANTIS (Cyprus) Ltd, Powersoft Computer Solutions, PrimeTel PLC, Supernova Consulting Ltd και Toyota Material Handling Greece. 

Την διοργάνωση του συνεδρίου ανέλαβαν οι εταιρείες EY και ΙΜΗ με χορηγούς επικοινωνίας το  περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews.com, τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ και την τηλεόραση Σίγμα.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο