Ξανά στην αγορά τα αλλαντικά Λαμπριανίδη

Τα αλλαντικά Λαμπριανίδη επανακυκλοφορούν στην αγορά από την 1η Αυγούστου 2015. 

Μετά το κλείσιμο της εταιρείας Ladelia, η οποία είχε αναλάβει με συμβόλαιο για 5+5 χρόνια την παραγωγή των αλλαντικών Λαμπριανίδη, η τελευταία ανέλαβε να επαναφέρει την αρχική ποιότητα των γνωστών αλλαντικών.

Όπως τόνισε στο InBusinessNews, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Κώστας Λαμπριανίδης, οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν την εταιρεία να προχωρήσει σε συμφωνία με την Ladelia για την παραγωγή των αλλαντικών, αλλά στην πορεία οι παραδοσιακές γεύσεις των αλλαντικών αλλοιώθηκαν. «Είχαμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και νοοτροπία, γι’ αυτό επανερχόμαστε για να δώσουμε ποιοτικό αλλαντικό, να δώσουμε στον καταναλωτή διαφορετική ποιότητα απ’ ότι υπάρχει σήμερα στην αγορά και επιπλέον, να τον καθοδηγήσουμε πως να ξεχωρίζει την ποιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και πιο ακριβά», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή. Παράγουμε 2,5 τόνους αλλαντικών ημερησίως, σε αντίθεση με 12 τόνους που είχαμε παλαιότερα».

Τα αλλαντικά Λαμπριανίδη διατίθενται στην αγορά παγκύπρια από την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Δειτε Επισης

Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες