Πρακτική εκπαίδευση για τη διαχείριση κεφαλαίων

To European Institute of Management and Finance (EIMF) διοργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο σε συνεργασία με το David Loader με θέμα τη διαχείριση επενδυτικών ταμείων.

Το Fund Custodian and Administration Workshop θα δώσει  μία λεπτομερή εικόνα στο περιβάλλον στο οποίο πραγματοποιούνται οι επενδύσεις και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα ταμεία. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην κατανόηση των ευθυνών ενός fund administrator, καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες, για να αναλάβει τις καθημερινές λειτουργίες ενός ταμείου με συνεπή, παραγωγικό και αρμόδιο τρόπο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αυτού του τομέα, συμπεριλαμβανομένων διευθύνοντες σύμβουλους, διευθυντές, ανώτερους ελεγκτές, financial controllers και compliance officers, από όλη την Κύπρο, έχουν εξασφαλίσει τις πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται για την παροχή  κορυφαίων υπηρεσιών.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: "Το EIMF συνεχίζει τη δέσμευσή του για να προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες στην Κύπρο και έχει προγραμματίσει το πρόγραμμα για της 8, 9 και 10 Δεκέμβριου 2015.

Ο εκπαιδευτής, David Loader, είναι ένας επαγγελματίας της βιομηχανίας με εμπειρία στον τομέα των κινητών αξιών και παραγώγων πράξεων. Ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, σύμβουλος και εκπαιδευτής , που συνεργάζεται με κορυφαίες τράπεζες, χρηματιστές, εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, των ανταλλαγών και γραφείων συμψηφισμού".

Παραλληλα, σημειώνεται: "Αυτό το πρόγραμμα επιχορηγείται εν μέρει από την Αρχή Ανάτπυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ), που μειώνει σημαντικά τα το κόστος συμμετοχής για τους οργανισμούς που επιθυμούν να στείλουν τους υπαλλήλους τους για να το παρακολουθήσουν".

 

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο