Η ΕΥ στην καρδιά του εμπορίου και των logistics

Ο οίκος EY συνδιοργανώνει και φέτος, για ένατη συνεχή χρονιά, το Συνέδριο και την Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο Hilton Cyprus.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου με τίτλο “Supply Chain Reinvention”  θα αναλυθεί η  σημασία της επανεφεύρεσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, στα πλαίσια των αλλαγών και προκλήσεων που παρουσιάζονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το Συνέδριο θα αναδείξει πως κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος της μπορεί, προσαρμόζοντας την εφοδιαστικής αλυσίδας της στα νέα δεδομένα, να υποστηρίξει την ανάπτυξη της και να αυξήσει τα κέρδη της. Οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις στρατηγικές προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, να παρακολουθήσουν πρακτικά παραδείγματα επιχειρησιακής αριστότητας από πρωτοπόρες εταιρείες και οργανισμούς καθώς και να αντιληφθούν  τη σημασία της ελαστικότητας και της ορατότητας στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Το Συνέδριο είναι μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο και υλοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά από την EY και την IMH. Συγκεντρώνει περίπου 300 συνέδρους κάθε χρόνο και αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου, εμπορικές, παραγωγικές εταιρείες αλλά και εταιρείες παροχής υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας. Στην Έκθεση θα συμμετέχουν οι σημαντικότερες εταιρίες παροχής εξοπλισμού, λογισμικού, υπηρεσιών πληροφορικής, τηλεπικοινωνίας και 3PL του τόπου.

Η ΕΥ διαθέτει ένα από τα πιο ευρεία δίκτυα συμβουλευτικών υπηρεσιών με 35,000 επαγγελματίες παγκοσμίως εκ των οποίων οι 2,540 εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Επιχειρησιακών Λειτουργιών (Supply Chain & Operations).

Η ΕΥ θεωρείται ως η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως στην παροχή υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Επιχειρησιακών Λειτουργιών, σύμφωνα με την έρευνα της IDC που διεξάχθηκε το 2014. Ως εταιρεία έχουμε γνώση όλων των κλάδων της οικονομίας και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες κάθε κλάδου. Η ομάδα της ΕΥ στην Κύπρο, δραστηριοποιείται περισσότερο από 15 χρόνια και ηγείται πολυάριθμων ενεργειών και πρωτοβουλιών γύρω από την εφοδιαστική αλυσίδα.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο