Ο μεγαλύτερος ετήσιος θεσμός της διαφήμισης και του μάρκετινγκ

Πέραν τον 260 επαγγελματιών από το χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης παρευρέθηκαν στο Digital Marketing Forum που διοργανώθηκε για 12 συνεχή χρονιά στις 20 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα της ψηφιακής και της online διαφήμισης αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα του μάρκετινγκ μέρα με τη μέρα και οι διαφημιστές αλλά και οι διαφημιζόμενοι απαιτείται να προσαρμόζονται άμεσα και αποδοτικά στα νέα δεδομένα. Λαμβάνοντας υπόψη επίσης οι διαφημιστές και οι διαφημιζόμενοι ότι ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν καθημερινά το διαδίκτυο για να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες, επιθυμούν να τους προσεγγίσουν, αλλά και να συνυπάρχουν διαδικτυακά.

Στόχος του 12ου Digital Marketing Forum ήταν να ενημερώσει τους διαφημιζόμενους και τους επαγγελματίες της επικοινωνίας, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ για το πού, πότε και πώς μπορούν να διαφημίσουν το brand ή τις υπηρεσίες τους ψηφιακά για να προσελκύσουν το κοινό. Αναγνωρισμένοι ειδήμονες από το διεθνή χώρο παρουσίασαν και ανάλυσαν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις αλλά και τις μεθόδους για ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού, στρατηγικού πλάνου στον τομέα του digital advertising.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: Cablenet, Carlsberg, Geo. Pavlides & Araouzos, Hercules-Group, Microsoft Innovation Center Cyprus (MIC Cyprus) και Unicare Cleaning Services Ltd. Στρατηγικός Συνεργάτης: Cytamobile-Vodafone. Χορηγοί Επικοινωνίας: www.reporter.com.cy, περιοδικό IN Business, InBusinessNews.com, sigmalive.com και www.ilovestyle.com. Υποστηρικτής: ImarComms. Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου.

Έλενα Ασπρομάλλη και Περικλής Έλληνας από Imarcomms

Κωνσταντίνος Ηρακλέους από Hercules

Μάνος Μωυσέως από Κλικ FM και Φραντζέσκα Αυγουστή από Ελληνική Τράπεζα

Αρετή Αναστασιάδης από the Worx Brand Involving Communications,  Στέλιος Αναστασιάδης από Telia & Pavla BBDO και Κωνσταντίνος Αρκαδιού από Leo Burnett

Ευγένιος Κωνσταντινίδης και Άντρη Ιωάννου από GMP Henkel, Ανδρέας Χριστοδούλου από ΠΑΣΥΚΑΦ

Μαρια Ζένιου και Γιώργος Φυλακτού από Cyta

Cablenet Stand

H ομάδα του Εμπορικού της IMH στο περίπτερο τουThePhotobooth

Avo Guezukutchukian και Χριστιάνα Ττάκκα από Cablenet

Αυτοκίνητα Mazda & Citroen της Geo. Pavlides & Araouzos

Ελπίδα Λουκά Μιχαηλίδης από CNP Cyprus Insurance Holdings Ltd και Μαρίνα Νικολαϊδου από IMH

Ομιλητές του συνεδρίου

Άποψη από την αίθουσα του συνεδρίου

Sharedcy teaser από Cytamobile- Vodafone

Γιώργος Γκριτζάλας από hangover media

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Etihad και Orthodoxou Travel παραλαμβάνει τα δύο αεροπορικά εισιτήρια

Άποψη από το networking cocktail

Andrew Glover από Johnston Press, Jon Jefley από  Saatchi & Saatchi,, Γιώργος Λεβιτικός από LOWE Athens , Στέλιος Αναστασιάδης από Telia & Pavla BBDO και Ελευθερία Καλφοπούλου από Plomari Ouzo Distillery Isidoros Arvanitis S.A.

Δώρα από τη Carlsberg πήραν όλοι οι σύνεδροι

Δειτε Επισης

«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»