powered by

Μένει στην Τρ. Κύπρου άλλα δύο χρόνια ο Χούρικαν

Λίγο πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι ο Τζον Χούρικαν παραμένει στη θέση του CEO ακόμη δύο χρόνια.

Πιο ειδικά η ανακοίνωση αναφέρει: To Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η «Τράπεζα» ή το «Συγκρότημα»), σε χθεσινή (23 Νοεμβρίου) του συνεδρία αποφάσισε να επεκτείνει τον διορισμό του κ. Τζον Χούρικαν στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος".  

Συγκεκριμένα, ο κ. Χούρικαν θα υπογράψει ένα νέο διετές συμβόλαιο, με ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2016.     
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χούρικαν για την υπηρεσία και τη συνεισφορά του στο Συγκρότημα τα τελευταία δύο χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη νέα του θητεία στο Συγκρότημα.  

Δειτε Επισης

Στο Ανώτατο με αίτημα Γενικού Εισαγγελέα η τύχη έφεσης σε υπόθεση κουρέματος-Γιατί παραπέμφθηκε από το Εφετείο
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Ανέβηκε στις €62.164 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που εκδόθηκαν τον Μάιο
Τελική ευθεία για κουρεμένους με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων-Πώς υπολογίζεται η αποζημίωση
Επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στις επενδύσεις στην Κύπρο η Sophic-Ξεπερνά τα €100 εκατ. σε συνολικές αγορές
Νάγκελ (ΕΚΤ): Πρέπει να παραμείνουμε ευέλικτοι σχετικά με τα επιτόκια
Επεκτείνουν την συνεργασία τους Eurobank και NPCI International-Εμβάσματα από Κύπρο προς Ινδία μέσω UPI
Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τεχνοκράτες Λιθουανίας και Ολλανδίας