Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα με ευνοϊκούς όρους

Η Τράπεζα Κύπρου δραστηριοποιείται στα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα από το 2010, σε συνεργασία με την κυπριακή κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με διευκολύνσεις που φέρουν ευνοϊκούς όρους (τιμολόγηση, περίοδο χάριτος, εξασφαλίσεις κτλ.).

Στόχος της Τράπεζας είναι να προσελκύσει στην Κύπρο ευρωπαϊκά προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τη ΜμΕ της Κύπρου να καινοτομήσει και να μεγαλώσει. Αυτή τη στιγμή τα ευρωπαϊκά προϊόντα που προσφέρει η Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους είναι τα JEREMIE, CYPEF, EIB Loans και Trade Finance Facilities. 

Τι σημαίνουν και ποια είναι τα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα; Πώς μπορούν να επωφεληθούν οι κυπριακές επιχειρήσεις από τα δάνεια στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πο¬λιτικής για εταιρικές χρηματοδοτήσεις; Ποιους κλάδους της αγοράς καλύ¬πτουν τα προγράμματα; Τις απαντήσεις δίνει ο Ανδρέας Κυθραιώτης, Προϊστάμενος Τμ. Ευρωπαϊκών Σχέσεων & Προϊόντων, Τράπεζα Κύπρου, στο 2ο Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ώρα 8.30-14.15, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες, Διευθυντές, Οικονομικούς Διευθυντές και Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών από όλο το φάσμα της οικονομίας, Επιχειρηματίες και Ιδιώτες Επενδυτές, Συμβουλευτικούς Οίκους, Λογιστές, Δικηγόρους - Νομικούς Συμβούλους, Τραπεζικούς Οργανισμούς, Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.


Κύριος χορηγός: Τράπεζα Κύπρου. Χορηγός: PwC Κύπρου. Υποστηρικτής: Unicare. Χορηγοί επικοινωνίας: Το περιοδικό INBusiness και το Inbusinessnews.com. Οργανωτής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ