powered by

Έρευνες για τις υποθέσεις του ΟΣΕΛ από Αστυνομία και Υπ. Μεταφορών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας Λτδ (ΟΣΕΛ).

Στην ανακοίνωση το Υπουργείο αναφέρει ότι για θέματα που αφορούν καταγγελίες που πιθανόν να εμπεριέχουν ποινικά αδικήματα, διεξάγεται ήδη έρευνα από την Αστυνομία, την οποία συνδράμει και το ίδιο.

Προστίθεται ότι σε  ότι αφορά πιθανές ενδοεταιρικές διαφορές μεταξύ μετόχων του Οργανισμού, αυτές αποτελούν ζητήματα ιδιωτικών διαφορών, τα οποία μπορούν να επιλυθούν μέσω των αρμόδιων οργάνων και διαδικασιών.

"Το Υπουργείο μέσα στα πλαίσια ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων, όπως και των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που προκύπτουν από την Σύμβαση με τον ΟΣΕΛ, θα λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για διασφάλιση της νομιμότητας και την αποτροπή διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Πρώτιστο μέλημα του Υπουργείου αποτελεί άλλωστε, η ομαλή διεξαγωγή της προσφερόμενης υπηρεσίας και η εξυπηρέτηση του κοινού. Ως εκ τούτου, θα παρθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τη Σύμβαση και το Νόμο που διέπει τις Δημόσιες Μεταφορές", αναφέρεται.

Επίσης το Υπουργείο εκφράζει εκ των προτέρων, τις ειλικρινείς του απολογίες προς το επιβατικό κοινό, για ενδεχόμενη ταλαιπωρία που πιθανό να προκύψει μέσα στις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου με αντίκτυπο σε 12.000 δανειολήπτες-Στο 2,40% από 2,65%