Στα «ενδότερα» της Παραμυθούπολης

Μερικές μέρες πριν τη λειτουργία της, δεκάδες άτομα εργάζονται πυρετωδώς στον χώρο όπου δημιουργείται η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, η οποία από φέτος θα γίνεται στον Δήμο Στροβόλου.

Κάπου 100 άτομα εργάζονται στον χώρο, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις τελευταίες εργασίες στην Παραμυθούπολη, η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την ερχόμενη Παρασκρυή, 20 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ολόκληρος ο χώρος έχει καλυφθεί με μπετόν, έχουν δημιουργηθεί είσοδοι και χώροι πρόσβασης ατόμων με αναπηρικό καροτσάκι αλλά και σημεία εστίασης. Πέραν, των παιχνιδιών γ/ια μικρούς και μεγάλος όπως ο μεγάλος τροχός με θέα προς την πρωτεύουσα, το μεγάλο και το παιδικό roller coaster και το παγοδρόμιο, στην Παραμυθούπολη δημιουργείται και συναυλιακός χώρος. Γνωστοί τραγουδιστές θα κάνουν συναυλίες κάθε εβδομάδα, από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, περίοδος κατά την οποία θα λειτουργεί η Παραμυθούπολη.

Η συνολική έκταση της Παραμθυούπολης απλώνεται σε 15 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και θα είναι η μεγαλύτερη που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην Κύπρο, αφού όλα τα παιχνίδια του Parko Paliatso της Αγίας Νάπας, έχουν στηθεί στον χώρο. Μάλιστα, το θεματικό πάρκο για τα Χιστούγεννα συμπληρώνεται με σημεία εστίασης, για φαγητό, γλυκό ή καφέ, μεγάλο καλυμμένο χώρο και βεβαίως τη σκηνή και τον χώρο για συναυλίες.  













 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών