Logistics: Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επιχειρήσεων

Ακολουθώντας τις αλλαγές στην αγορά κατά την τελευταία πενταετία, διαπιστώνεται η ανάγκη αύξησης της ευελιξίας στα κέντρα διανομής και καλύτερης προετοιμασίας όσον αφορά μεγάλες διακυμάνσεις στις ποσότητες παραγγελιών, τεμαχίων και προϊόντων.

Ο σχεδιασμός επομένως και η βελτιστοποίηση του κέντρου διανομής, του picking ή της μεταφοράς ενός προϊόντος είναι πλέον απαραίτητο συστατικό, αν μια επιχείρηση θέλει να αυξήσει την παραγωγικότητά της. Γι’ αυτό και φέτος στο 9ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που διοργανώνεται στις 27 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, δίνεται μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της τεχνολογίας και πώς μέσω αυτής επιτυγχάνεται επιχειρηματική αριστεία.

Στη συγκεκριμένη ενότητα (operational excellence) μοιράζονται τις εμπειρίες τους από την υιοθέτηση ή την εφαρμογή τεχνολογιών οι: Avon, ELTRUN, Exceed Consulting και Μινέρβα Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων (από Ελλάδα) και από Κύπρο η Mefal Public Ltd, όπου καλύπτονται θέματα όπως:

- Redesign order preparation line to increase flexibility through big data analytics

- Shopping Missions: Business Analytics and Virtual Reality Serving Shopper Needs

- Συνεργασία Προμηθευτών - Λιανεμπόρων: Μια Μεγάλη Ευκαιρία για μια Αποτελεσματικότερη Εφοδιαστική Αλυσίδα

- Unleashing Value: Beyond Operational Excellence

- Τα πλεονεκτήματα από την υιοθέτηση λύσεων τεχνολογίας στις επιχειρήσεις

Εκτός από τις συγκεκριμένες παρουσιάσεις, θα πραγματοποιηθούν κι άλλες, με πλούσια θεματολογία, με απώτερο στόχο τη δημιουργία καινοτόμων πρακτικών που θα αναβαθμίσουν τις στρατηγικές επιλογές των στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων για την αποτελεσματική λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. 

Περισσότερα όσον αφορά τη θεματολογία του συνεδρίου στο:
http://www.imhbusiness.com/el/9th-supply-chain-logistics-summit#pdf-προγραμμα

Στην έκθεση που διοργανώνεται παράλληλα με το συνέδριο, οι σημαντικότερες εταιρείες, προμηθευτές και διανομείς του κλάδου δίνουν το παρών τους. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν επιχειρηματίες και ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από εταιρείες παραγωγής και διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Ακροατήριο
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, όπως: διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές, οpera¬tions directors / managers, διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, πωλήσεων, μάρκετινγκ και παραγωγής. 

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ και ΕΥ. 
Χορηγοί: Foodlink, Powersoft Computer Solutions, Supernova Consulting Ltd και Unicare Cleaning Services Ltd. Στρατηγικός Συνεργάτης: Cyta. Εκθέτες: Cyta, Diakinisis Logistics Services (CY) Ltd, Demetriades Handling, DIAPO, G.A.P. Vassilopoulos, MANTIS (Cyprus), Powersoft Computer Solutions, PrimeTel PLC και Supernova Consulting Ltd. Υποστηρικτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews.com, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ