Διάκριση για την Grant Thornton ως «Εργοδότης της χρονιάς»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Grant  Thornton τιμήθηκε με το βραβείο «Εργοδότης της χρονιάς» από το International Accounting Bulletin.
 
Σχολιάζοντας τη διάκριση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Κύπρο, Σταύρος Ιωάννου, σημείωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που αναγνωρίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αφοσίωσή μας στους ανθρώπους μας». Κύριο μέλημα της Grant Thornton είναι να μεγαλώσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε καινοτόμες ιδέες για να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποί μας να μπορούν να ξεκλειδώσουν τη δυνατότητά τους για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Κατά την παρουσίαση του βραβείου, το International Accounting Bulletin σημείωσε πως η Grant Thornton «για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε τους κριτές, προβάλλοντας την ισχυρή της δέσμευση προς τους υπαλλήλους της, έχοντας την πεποίθηση πως η εμπειρία που δημιουργείται για το προσωπικό είναι άρτια συνδεδεμένη με την εμπειρία που προσφέρεται στους πελάτες».     

Οι κριτές συμπλήρωσαν: «ένα παράδειγμα των διαφόρων ενεργειών που λανσαριστήκαν το 2014 είναι και το Global Jam, ένα διαδικτυακό γεγονός, που κράτησε 3 μέρες, και όπου η Grant Thornton κάλεσε τους 40,000 υπαλλήλους της από 130 χώρες να μοιραστούν ιδέες και απόψεις για το μέλλον του οργανισμού.

Συνολικά, 14,000 άνθρωποι έλαβαν μέρος και 34% από αυτούς καταχώρησαν τουλάχιστον ένα σχόλιο, φτάνοντας τα 13,000 σχόλια. Από εκεί, η  Grant Thornton ανέπτυξε μια σειρά από ενέργειες όπως είναι το ευέλικτο ωράριο εργασίας που εφαρμόστηκε παγκοσμίως.   

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών