Συνεχόμενες διεθνείς αναγνωρίσεις για την Τράπεζα Κύπρου

«Η Τράπεζα Κύπρου έχει βραβευθεί από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance Magazine ως η καλύτερη Τράπεζα υποθεματοφυλακής (Best Sub – Custodian Bank) στην Κύπρο για το 2015.» ανέφερε ο Director Wealth, Brokerage & Asset Management, Κώστας Αργυρίδης.

Η υψηλή αυτή διάκριση, τόνισε ο κ. Αργυρίδης, έχει απονεμηθεί στην Τράπεζα Κύπρου επίσης το 2012 και το 2014. «Αυτό επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών θεματοφυλακής που παρέχονται στους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου» όπως συμπλήρωσε ο Κώστας Αργυρίδης.

Επιπρόσθετα, συμπλήρωσε ο Director Wealth, Brokerage & Asset Management της Τράπεζας Κύπρου ο οργανισμός κατέκτησε συνεχόμενες, διεθνείς αναγνωρίσεις για τις υπηρεσίες Wealth Management. 

«Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας ψήφος εμπιστοσύνης για την Τράπεζα Κύπρου τόσο από την πελατειακή της βάση όσο και από τους συνεργάτες της. Αυτό αποδεικνύει ότι η Τράπεζα έχει επιστρέψει πλέον δυναμικά στον Χρηματοοικονομικό τομέα» τόνισε ακόμη ο κ. Αργυρίδης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Τράπεζα Κύπρου υποστηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες του CIFA. «Η Τράπεζα Κύπρου είναι ένας από τους πρωτεργάτες στην προώθηση της Κύπρου σαν χώρος εγγραφής επενδυτικών ταμείων με έδρα την Κύπρο» συμπλήρωσε ο Κώστας Αργυρίδης. 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ