PwC: Εξαίρετες επιδόσεις στις εξετάσεις ICAEW και ACCA

Την πρώτη θέση παγκοσμίως εξασφάλισε σε εξέταση του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW) που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2015, η εκπαιδευόμενη λογίστρια της PwC, Ειρήνη Κυριάκου, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις εξαίρετες επιδόσεις των εκπαιδευόμενων λογιστών του οργανισμού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκπαιδευόμενη λογίστρια της PwC εξασφάλισε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της εξέτασης “Financial Accounting and Reporting” και κατέκτησε το βραβείο “Spicer & Pegler”.  Αυτή είναι η δεύτερη διάκριση της Ειρήνης, καθώς στις εξετάσεις του ICAEW που πραγματοποιήθηκαν το Δεκέμβριο του 2014, είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της εξέτασης “Audit and Assurance” και κατέκτησε το βραβείο “Watts”.

Όπως αναφέρεται, η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων λογιστών του οργανισμού στις τελευταίες εξετάσεις του ICAEW κρίνεται μέχρι τώρα εξαιρετικά επιτυχής, καθώς κατέγραψαν ποσοστό επιτυχίας 96% στην εξέταση “Financial Accounting and Reporting” και 84% στην εξέταση “Financial Management”. Ενδεικτικά, ο μέσος όρος επιτυχίας παγκοσμίως για τις εν λόγω εξετάσεις κυμαίνεται στο 86% και 83% αντίστοιχα. 

Επίσης, στις εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) του Ιουνίου 2015, διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους ο Παναγιώτης Τρύφωνος, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση παγκύπρια στο μάθημα “Taxation”, ο George Theofanov, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση παγκύπρια στο μάθημα “Corporate Reporting”  και η Ραφαέλλα Γρουτίδου, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση παγκύπρια στη συνολική κατάταξη μεταξύ των εκπαιδευόμενων λογιστών που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κατάρτισής τους. 

Στους διακριθέντες απονεμήθηκε, στη διάρκεια σεμνής τελετής, τιμητική διάκριση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της PwC, κ. Ευγένιο Ευγενίου και τον Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού του οργανισμού, κ. Φίλιππο Σώσειλο, οι οποίοι επανέλαβαν τη δέσμευση του οργανισμού να συνεχίσει να προσφέρει στους ανθρώπους του υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και ένα εργασιακό περιβάλλον που θα τους ενθαρρύνει να αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητες και το ταλέντο τους.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ