«The IN Business Executive Leadership Programme»

Το περιοδικό IN Business, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing και την ΙΜΗ, διοργανώνουν πέντε προγράμματα στις θεματικές ενότητες της στρατηγικής διοίκησης, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, του μάρκετινγκ, της ηγεσίας και των οικονομικών.

Τα προγράμματα ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων φιλοξενούν διακεκριμένους επιστήμονες των Πανεπιστημίων Cranfield, Cambridge, Henley Business School, HEC Paris και Γλασκώβης, από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016, ο καθένας με πλούσιο βιογραφικό στον τομέα του. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα φιλοξενεί τους:  

Malcolm McDonald από Πανεπιστήμιο Cranfield 
Ο Malcolm McDonald είναι καθηγητής μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Cranfield και έχει στο ενεργητικό του πέραν των 46 βιβλίων με θέμα το μάρκετινγκ και την επικοινωνία ενώ οι Τimes τον κατατάσσουν ανάμεσα στους 10 καλύτερους σύμβουλους επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Andrew Kakabadse από το Henley Business School
Ο Andrew Kakabadse είναι εκπαιδευτής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε εταιρείες στην Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Ρωσία και είναι κάτοχος του τίτλου,  «Thinkers50» ως ένας από τους 50 καλύτερους business thinkers ανά το παγκόσμιο. Αυτή τη στιγμή υλοποιεί μια σημαντική παγκόσμια μελέτη με προϋπολογισμό πέραν των 2 εκατ. ευρώ, για την αποτελεσματικότητα των διοικητικών συμβουλίων και τις πρακτικές διακυβέρνησης, με τη συμμετοχή διάφορων φορέων από την Ευρώπη, Ιαπωνία, Κίνα και ΗΠΑ. Πέραν αυτού, ο Andrew είναι καθηγητής στο Henley Business School και επίτιμος καθηγητής στο Cranfield University’s School of Management. Επίσης ήταν αρχισυντάκτης των περιοδικών, «Management Development and Corporate Governance: The International Journal of Business in Society», και «Managerial Psychology and the Leadership and Organisation Development». Έχει εκδόσει 40 βιβλία και έχει δημοσιεύσει πέραν των 230 άρθρων. 

Raghavendra Rau, κάτοχος της έδρας Sir Evelyn de Rothschild, καθηγητής Οικονομικών από το  Cambridge Judge Business School
O Raghavendra Rau είναι διευθυντής του Κέντρου Εναλλακτικής Οικονομίας του Cambridge, επικεφαλής της Σχολής Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών, πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης (European Finance Association) και μέλος του Δικτύου Εταιρικής Διακυβέρνησης του Cambridge (Cambridge Corporate Governance Network - CCGN).  Εκτός από το Πανεπιστήμιο του Cambridge (University of Cambridge), ο Rau έχει διδάξει σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, στο Πανεπιστήμιο Purdue, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες και, πιο πρόσφατα, στο Πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνια. Ήταν επίσης διευθυντής, από το 2008 έως το 2009, στο Barclays Global Investors και στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού (Sciences Po), Ο Rau είναι συν-εκδότης του online περιοδικού Financial Management και αναπληρωτής εκδότης του περιοδικού Journal of Banking and Finance, του International Review Οικονομικών και του Quarterly Journal of Finance. Η έρευνά του καλύπτεται συχνά από τον Τύπο, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, Financial Times, Wall Street Journal και The Economist.

Françoise Chevalier, Associate Professor από το HEC Paris
Η Françoise Chevalier είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου και HDR, είναι μόνιμη επίκουρη καθηγήτρια στο HEC Paris (Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης επιχειρήσεων στο Παρίσι). Είναι επίσης συντονίστρια του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού εδώ και πολλά χρόνια και μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου για εκπαίδευση διοικητικών στελεχών του HEC. Είναι η αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του Παιδαγωγικού για το τμήμα (Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ακαδημαϊκής Ένωσης (Human Resource Management Academic Association – AGRH). Ήταν επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Berkeley και επισκέπτρια καθηγήτρια στην Κίνα, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, την Τυνησία, την Αλγερία, το Ιράν, τη Νέα Καληδονία και τον Λίβανο. Έχει δημοσιεύσει διάφορα βιβλία, διεξήγαγε πολλές έρευνες και οργάνωσε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Επιπλέον, έχει δημοσιεύσει μια σειρά από άρθρα σε επιστημονικά και επαγγελματικά περιοδικά.

Στέλιος Ζυγλιδόπουλος- Reader in Management, The Adam Smith Business School, University of Glasgow
Ο Στέλιος Ζυγλιδόπουλος ξεκίνησε να εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και στη Σχολή Adam Smith Business School το 2014. Είναι Fellow του Homerton College, University of Cambridge και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Στρατηγική και την Οργάνωση και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο McGill. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MA (Cantab) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, και από το Birkbeck College Πανεπιστημίου του Λονδίνου στη Φιλοσοφία, όπως επίσης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Πριν από την ένταξή του στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, κατείχε ακαδημαϊκές θέσεις στο Cambridge Judge Business School, στο Rochester Institute of Technology, στις ΗΠΑ και στο Erasmus University στην Ολλανδία. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και έχει διδάξει σε πολλά προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών. Είναι επίσης μέλος της ομάδας Στρατηγική και Διεθνείς Επιχειρήσεις και συσυγγραφέας του βιβλίου  «Charting Corporate Corruption: Agency, Structure and Escalation», ένα βιβλίο για τις επιχειρήσεις, τη δομή και κλιμάκωσή τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε διευθυντές και διευθυντικά στελέχη εταιρειών που αναζητούν κατάρτιση για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, ώστε με τη σειρά τους να κινητοποιήσουν και να εμπνεύσουν και άλλους για μεγαλύτερη ανάπτυξη του οργανισμού τους. 

Στόχος του προγράμματος είναι δώσει την ευκαιρία, σε επιχειρηματίες και στελέχη, ν’ αποκτήσουν, μέσα σε 90 ώρες, νέες γνώσεις, να καθορίσουν τις προτεραιότητες της επιχείρησής τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, αλλά και να παρακινήσουν τους συνεργάτες τους, ώστε να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα για την εταιρεία. 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τους εκπαιδευτές πατήστε εδώ.

Διοργανωτής: Περιοδικό IN Business. Συνδιοργανωτής:  Cyprus Institute of Marketing
Συντονισμός: ΙΜΗ

Επικοινωνήστε με την IMH: 
Τηλέφωνο: 22505555, 
Ε-mail: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ