LGS Handling: Διάκριση ως Εργοδότης Ισότητας των φύλων

Σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία LGS Handling  από το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ως Εργοδότης Ισότητας των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον.  Η LGS Handling ήταν ανάμεσα στις 9 εταιρείες που βραβεύτηκαν  στη συγκεκριμένη φάση, ενώ από την έναρξη του έργου συνολικά έχουν πιστοποιηθεί 35 εταιρείες.

Η βράβευση έγινε από την Υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμλιανίδου τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία και το βραβείο παρέλαβε για την εταιρεία ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Ιωαννίδης. 

"Μετά από εξέταση των πρακτικών που εφαρμόζει η εταιρεία μας από αξιολογητές του Εθνικού Φορέα Πιστοποίησης, το οποίο υλοποιείται από το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, φάνηκε ότι η LGS δεν προβαίνει σε κανενός είδους διάκριση μεταξύ ανδρών και γυναικών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της.  Παράλληλα, ήταν μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε επιπλέον κάποιες πολιτικές και διαδικασίες όπως αυτή για την αντιμετώπιση περιστατικών παρενόχλησης και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας", αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Τέλος, η εταιρεία ευχαριστεί όλους του συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν στα διάφορα στάδια αξιολόγησης της εταιρείας καθώς και τη συνάδελφο Γιώτα Τσιόκρη, λειτουργό της ΔΑΔ της Εταιρείας που είχε την  εποπτεία του προγράμματος.

 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών