Materics: Μηχανή αναζήτησης για οικοδομικά υλικά

Το Materics είναι μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης για οικοδομικά υλικά. Απευθύνεται σε επαγγελματίες στον οικοδομικό τομέα και διευκολύνει την διαδικασία αναζήτησης και επιλογής υλικών. 

Η αναζήτηση υλικών, λέει στην κάμερα του InBusinessNews, η CEO του Materics Μυρτώ Λάμπρου, «είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί ώρες αναζήτησης στο internet, στις βιβλιοθήκες εντύπων που βρίσκονται σε κάθε αρχιτεκτονικό γραφείο και στο τηλέφωνο με εμπόρους. Το αποτέλεσμα είναι οι επαγγελματίες να καταφεύγουν σε γνωστές λύσεις αντί σε βέλτιστες, λόγω της δυσκολίας πρόσβασης σε πληροφορίες».

Το Materics αποτελείται από μία βάση δεδομένων στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα στοιχεία για οικοδομικά υλικά, το Find, και το εργαλείο αναζήτησης.

«Στο στάδιο που βρισκόμαστε δεν έχουμε αντλήσει κεφάλαια από εξωτερικές πηγές, είμαστε μία ομάδα από 4 άτομα και επενδύουμε προσωπικά στο Materics», συμπληρώνει η Μυρτώ Λάμπρου.

Όσον αφορά τα μελλοντικά πλάνα του Materics, η CEO αναφέρει ότι είναι σε διαδικασία closed beta testing και ετοιμάζονται να κάνουν launch την υπηρεσία.
«Το Materics θα αρχίσει με την κυπριακή αγορά και ακολούθως θα στοχεύσουμε σε επέκταση σε νέες αγορές και σε εμπλουτισμό του προϊόντος με νέες υπηρεσίες»

Δειτε Επισης

Samsung: Παρουσιάζει την επόμενη γενιά των Odyssey Gaming Monitors με 3D immersion και OLED τεχνολογία
Επαναπροκηρύσσεται το σχέδιο ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων-Η έκκληση του CITEA και της ΟΕΒ
Επενδυτικός οργασμός... Έρχονται και διερευνούν το οικοσύστημα της Κύπρου εκπρόσωποι Plug and Play και Tenstorrent
Δημοφιλή brands στην Κύπρο επιλέγουν το Findbar για on-site αναζήτηση
Samsung Electronics: Το όραμα για δημιουργία ενός «AI Home» και οι νέες συσκευές Bespoke AI 2025
Ψηφιακός μετασχηματισμός και AI: Πόσο έτοιμη είναι η επιχείρησή σας;
H Samsung παρουσιάζει τα νέα Galaxy A56 5G, Galaxy A36 5G και Galaxy A26 5G με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης
Στα δικαστήρια για μονοπωλιακές πρακτικές η Meta-Στον αέρα οι εξαγορές WhatsApp και Instagram
Τις προοπτικές εφαρμογής τεχνολογιών στην Κύπρο συζήτησε ο Πρόεδρος με στελέχη της NVIDIA
Η ψηφιακή μετάβαση της Κύπρου στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με ηγεσία Οracle