Το μέλλον της Ελλάδας και του ευρώ

Ο Mujtaba Rahman, Europe Director for Eurasia Group και συχνός σχολιαστής σε διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως οι «Financial Times» και το «The Wall Street Journal», θα παρευρεθεί στο φετινό Limassol Economic Forum, όπου θα παρουσιάσει το μέλλον της Ελλάδας και του ευρώ.

Ο Mujtaba Rahman επικεντρώνεται σε θέματα ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής και ως διευθυντής Ευρώπης του Eurasia Group είναι υπεύθυνος για την κάλυψη της Ε.Ε. Εργάστηκε στη Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για οικονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα και στο βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών.

Συμμετέχει με έγκυρες αναλύσεις σε έγκριτα μέσα ενημέρωσης όπως οι «Financial Times», «The Wall Street Journal», «The New York Times» και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις στο BBC, το Bloomberg και το CNBC. Η τρέχουσα ελληνική κρίση χρέους είχε ως αποτέλεσμα να αναθεωρήσουν όλοι τις απόψεις τους σχετικά με το μέλλον της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, τόσο της πολιτικής όσο και της οικονομικής. Ο Mujtaba Rahman θα παρουσιάσει τις προβλέψεις του για την Ελλάδα και γενικότερα την Ε.Ε.

Το 6ο Limassol Economic Forum θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνεται στην Κύπρο και στοχεύει στη συζήτηση των κύριων ζητημάτων της διεθνούς και ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το φόρουμ απευθύνεται σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη, περιφερειακούς διευθυντές εταιρειών, επενδυτές, διαμορφωτές πολιτικής, οικονομολόγους και ανθρώπους των κυπριακών και διεθνών ΜΜΕ.
Περισσότερες πληροφορίες για το φόρουμ κάντε κλικ εδώ: http://www.imhbusiness.com/6th-limassol-economic-forum

Διοργανωτές: περιοδικό IN Business και IMH σε συνεργασία με το LSE Alumni Association. Χορηγοί: Andreas Neocleous & CO LLC, Barclays and Deloitte. Στηρίζουν: Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Δήμος Λεμεσού, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού. Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό Gold, τηλεόραση Sigma και εκδοτικός οίκος Δίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής αποταθείτε στην ΙΜΗ: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν