powered by

Από Green Olive Films σε thecoffeefilms

Η EFX productions LTD, η εταιρία που λειτουργούσε με την εμπορική επωνυμία Green Olive Films για δέκα σχεδόν χρόνια αλλάζει εμπορική επωνυμία.  Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η εμπορική επωνυμία της εταιρίας θα είναι thecoffeefilms.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η EFX productions LTD με το καινούριο brand name αλλά με την ίδια ομάδα, τα ίδια γραφεία και τα ίδια τηλέφωνα θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα διαφημιστικά γραφεία και διαφημιζόμενους με τον ίδιο και ακόμα καλύτερο τρόπο. 

«Τα τελευταία δέκα χρόνια συμπορευτήκαμε με την MED FOCUS LTD και τον Σίμο Μαγγανή με τον οποίο και διατηρούμε άριστες σχέσεις. Αυτή η συμπόρευση έφτασε στο τέλος της», αναφέρει η εταιρία, δίνοντας την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται για να προσφέρει  με απόλυτο επαγγελματισμό τις υπηρεσίες της.

Για την ηλεκτρονική επικοινωνία με την εταιρία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αντικαταστήσουν το @greenolivefilms.com με το @thecoffeefilms.com. Τα καινούρια email θα αρχίσουν να λειτουργούν από το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Πασχαλινό μήνυμα από τον Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη...Η διαβεβαίωση που δίνει προς τα μέλη του ΚΕΒΕ(video)
Οι δηλώσεις των χορηγών του 15ου Nicosia Economic Congress (vid)
Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου: Το Cyprus Seeds ανάμεσα στα κορυφαία εκκολαπτήρια startups στην Ευρώπη
Το Cyprus Forum-Cities επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Λεμεσό
Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών: H Cyta διοργανώνει το συνέδριο «Women in STEAM»