Η STAROIL στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη

Στα πλαίσια των ενεργειών της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, οι εταιρείες STAROIL, Hellenic Technicals Enterprises και η Φιλόπτωχος Επιτροπή Κυπερούντας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για στήριξη μαθητή του Απεήτειου Γυμνασίου Αγρού, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Από κοινού οι δύο εταιρείες, μαζί με την Φιλόπτωχο Επιτροπή, αγόρασαν ειδικό εκπαιδευτικό διαδραστικό πίνακα και βιντεο-προβολέα, έτσι ώστε ο μαθητής να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να μπορεί να ακολουθεί κανονικά τη ροή του μαθήματος όπως όλοι οι μαθητές στην τάξη. Με τα νέα δεδομένα, όλη η ύλη που περνούν οι καθηγητές από τον πίνακα, ψηφιοποιείται σε αρχεία word/pdf και αυτομάτως καταγράφεται στον υπολογιστή του μαθητή, έτσι ώστε να τον διευκολύνει και στο απογευματινό διάβασμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Ως STAROIL στηρίζουμε κάθε προσπάθεια των συνανθρώπων μας, και ειδικά των παιδιών, που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όρια τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Μόλις έφτασε στην αντίληψη μας το συγκεκριμένο θέμα, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε. Ευελπιστώ ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, καθότι είναι ευθύνη μας να στηρίζουμε τέτοιες κοινωνικές ενέργειες.»

 

Δειτε Επισης

Πρόγευμα με τρεις γενιές επιτυχημένων ασφαλιστών
Ταξίδι στον Μπλε Κύκλο
Λαμπερή πρεμιέρα για τα Chivas Jazz Nights
Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM
Τα Arla® protein και τα FULFIL Nutrition, δίπλα στους αθλητές
Huawei: Εκτός από την τεχνολογία, μετρ και στη... φιλοξενία (pics)
Η τραγουδίστρια Nicki Minaj ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία
Farah Shammas: Σε ποια χώρα έφαγε το καλύτερο vegan φαγητό (video)
Έκθεση Identity Objects του Χρίστου Συμεωνίδη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τρ. Κύπρου
Μια μοναδική αποκριάτικη γιορτή χάρισε το εμπορικό πάρκο Neo Plaza