Το περιοδικό IN Business συναντά τον «Ρεπόρτερ»

Το πρώτο επιχειρηματικό περιοδικό της Κύπρου, το IN Business, κυκλοφορεί από την ερχόμενη Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, με το νέο κυριακάτικο πακέτο της εφημερίδας «Ρεπόρτερ».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το μηνιαίο περιοδικό, θα κυκλοφορεί κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα μαζί με την εφημερίδα Ρεπόρτερ, η οποία τιμάται στα €2,5 ενώ το IN Business προσφέρεται με ανατίμηση μόλις €1,40.

Στο νέο τεύχος
Το κύριο θέμα στο τεύχος Νοεμβρίου του IN Business αφορά στη μεγάλη αγορά της ζωικής παραγωγής στην Κύπρο, η οποία ξεπερνά τα 600 εκατ. ευρώ.

Πιο ειδικά από το περιοδικό IN Business αναφέρεται: «Με σεβασμό στη μακραίωνη πορεία του, που κρατάει όσο, περίπου, και η ιστορία του τόπου, το IN Business διεισδύει και ερευνά τον τομέα της κυπριακής ζωικής παραγωγής. Αναδεικνύει το έργο του ως διαχρονικού στυλοβάτη της κυπριακής υπαίθρου και τις προκλήσεις με τις οποίες είναι, σήμερα, αντιμέτωπος, αποτελώντας το business των 600 + εκατομμυρίων ευρώ, όπως υπολογίζουμε, καθώς για κάποιους τομείς δεν υπάρχουν στοιχεία. Ταυτόχρονα, η έρευνα μας εγκύπτει στα όσα γίνονται αλλά και σ’ εκείνα που δεν γίνονται αρμοδίως, με αποτέλεσμα ο κλάδος να μην παίρνει πάντα το μερίδιο που του αναλογεί από το κρατικό δούναι και λαβείν».

Διαβάστε ακόμη:
Αρχεία σε… θησαυροφυλάκια

Η εταιρεία S. Kaniklides Ltd - Storage and Archiving Services έχει επενδύσει €5 εκατ. για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για αποθήκευση, διαχείριση και φύλαξη αρχείων, επισημαίνει ο γενικός της διευθυντής, Ανδρέας Α. Γεωργίου.

To κυπριακό «θαύμα» στο Ντουμπάι
Η κυπριακή εταιρεία πληροφορικής και τεχνολογίας, Logicom, έδωσε δυναμικά το παρών της στην 35η έκθεση GITEX, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο Ντουμπάι.

Φυσική ομορφιά
Η marketing manager της Drogophama Health & Beauty, Στάλω Πετρίδη, μιλά για την πορεία της Apivita ατην Κύπρο.

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή