Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το δεύτερο TEDxUnic

Το TEDx UniversityofNicosia που πραγματοποιείται στις 21 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια άνοιξε τα εισιτήρια του στο www.tedxunic.com. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση έχει ένα από τα πιο χαμηλά εισιτήρια που έχουν άλλες TEDx εκδηλώσεις στον κόσμο και ο λόγος είναι για να μπορέσει να υποδεχτεί όσο το δυνατό περισσότερο κοινό.

Το TEDx University of Nicosia πραγματοποιείται με θέμα «The Future is…» στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στις 21/11 και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς από όλο τον κόσμο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία TED ενώ στο εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται φαγητό για όλη την μέρα, τσαντούλα με αναμνηστικά δώρα TEDx και παράλληλες δραστηριότητες. 

Η εκδήλωση γίνεται με θέμα The Future is…  και οι ομιλητές θα μοιραστούν τις απόψεις τους και τον σύγχρονο προβληματισμό για το ποιο είναι το μέλλον της μόδας, των ενδυμάτων, ποια θα είναι η σχέση του ανθρώπου με τις μηχανές σε έναν κόσμο που κυριεύεται από τεχνητή νοημοσύνη, ποιο είναι το μέλλον του υπερ-ανθρώπου στον αθλητισμό και ποιο το μέλλον του πολέμου. Ακόμα θα ασχοληθούν με θέματα όπως  το πώς θα δημιουργήσουμε πόλεις που μπορούν να υποδεχτούν ανθρώπους και μηχανές και ποια είναι η εξουσία της διαφήμισης, της επικοινωνίας, του πολίτη σε έναν τέτοιο κόσμο. Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν περιεχόμενο που απαντά στο αν θα ταξιδεύουμε τελικά στο διάστημα, γιατί οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης για το μέλλον στα ερευνητικά εργαστήρια και τι πρέπει να κάνουμε σήμερα για να έχουμε ένα αισιόδοξο μέλλον αύριο. 

Στην επίσημη παρουσία του TEDxUniversityofNicosia στο διαδίκτυο www.tedxunic.com μπορούν όλοι να αγοράσουν τα εισιτήριά τους και να ενημερώνονται για τους ομιλητές, μουσικούς και το πρόγραμμα. 

 To TEDxUnic στηρίζουν στην πορεία του μέχρι την κορύφωση της εκδήλωσης στις 21 Νοεμβρίου η ΜΤΝ και η Τράπεζα Κύπρου επιχειρήσεις που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το θεσμό του TED. 

Δειτε Επισης

Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη