Η MetLife Κύπρου στο πλευρό των παιδιών

Μέλος της MetLife Inc., του παγκόσμιου ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife Κύπρου γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου.

Σήμερα, με ένα άρτια καταρτισμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και συνεργατών του διοικητικού δυναμικού, και με περισσότερους από 50.000 ασφαλισμένους, η MetLife ανήκει δικαιωματικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Κύπρου. 

Όμως, μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία δεν την καθορίζουν μόνο οι αριθμοί αλλά και οι άνθρωποι που έχουν βασίσει σε αυτή τα όνειρα και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο. Αυτούς τους ανθρώπους στηρίζει η MetLife εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια και αυτούς θα συνεχίσει να στηρίζει για τα επόμενα 60 και περισσότερα χρόνια. 

Το πραγματικό έργο μιας μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας διαδραμάτισε για ακόμα μια φορά η MetLife, στηρίζοντας τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου. Μέσω της εκδήλωσης «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», που διοργανώθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου,  σε συνεργασία με παιδική Σχολή Τέχνης, η MetLife Κύπρου προσκάλεσε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τον αριθμό 60 σε διάφορες μορφές και ιδέες. Στις εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος κόσμου που έβαλε κυριολεκτικά τη δική του πινελιά στον αγώνα για τη στήριξη της Παιδογκολογικής Κλινικής.

Η MetLife πρόσφερε €20 για κάθε ζωγραφιά και το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε από τις εκδηλώσεις παραδόθηκε στο νοσοκομείο. Στα τοπικά έσοδα των εκδηλώσεων προστέθηκε η δωρεά του MetLife Foundation, του φορέα χορηγήσεων προγραμμάτων της MetLife. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μία μόνο από της πολλές ενέργειες ουσιαστικής στήριξης των συνανθρώπων μας από τη MetLife Κύπρου, η οποία θα συνεχίσει το έργο της με τον ίδιο ζήλο και πάθος. Για να συνεχίσουμε και εμείς να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου της εταιρείας στις 15 Οκτωβρίου, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Αντώνιος Καρπασίτης μαζί με τον CEO της MetLife Europe, Dirk Ostijn παρέδωσαν επιταγή 30.000 ευρώ στον Έπαρχο Λευκωσίας Μάριο Παναγίδη, ενισχύοντας έτσι το σπουδαίο έργο της Παιδογκολογικής Κλινικής.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor