Powered by

ΚΟΤ: Επιμορφώνει τους λειτουργούς του

Το Cyprus Convention Bureau του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Οργανισμού φιλοξένησε στην Κύπρο τους λειτουργούς πωλήσεων των Γραφείων του ΚΟΤ από τις νευραλγικές αγορές της Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, Σουηδίας και Πολωνίας για εκπαίδευση στην προώθηση των ειδικών ενδιαφερόντων της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των λειτουργών, το οποίο διήρκεσε μία εβδομάδα, ήταν ιδιαίτερα εντατικό και υλοποιήθηκε με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο, αντίστοιχο με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα μεγάλων εταιρειών.

Οι λειτουργοί, μέσα από παρουσιάσεις, επιτόπιες επισκέψεις και καινοτόμες ομαδικές δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, με τους συναδέλφους της Κεντρικής Υπηρεσίας, με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και να ανταλλάξουν απόψεις για τις αγορές τους.

Επιπρόσθετα, τους δόθηκε η ευχέρεια να γνωρίσουν από κοντά τις νέες αναπτύξεις της Κύπρου και μέσα από την εμπειρική οδό να εξερευνήσουν νέους ελκυστικούς τρόπους προώθησης της Κύπρου καθώς και νέες πηγές προσέλκυσης τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος, η Αν. Γενική Διευθύντρια τόνισε στους λειτουργούς τις νέες απαιτήσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας αλλά και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας ούτως ώστε να λειτουργεί ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμός σαν πρότυπο επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, έδωσε ξεκάθαρες κατευθυντήριες γραμμές για τον νέο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας των Γραφείων του ΚΟΤ στο εξωτερικό. Εστίασε επίσης στην ανάγκη για πραγματοποίηση στοχευμένων συναντήσεων πωλήσεων και εκτός εκθέσεων αλλά και στην σημασία της δυνατότητας άμεσης ανταπόκρισης σε αιτήματα πελατών με ευφάνταστες νέες προτάσεις αξιοποίησης της Κύπρου κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μετά από την επιτυχή έκβαση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι λειτουργοί πωλήσεων των Γραφείων του Οργανισμού στο εξωτερικό έχουν ανταποκριθεί θετικά, αποστέλλοντας αναθεωρημένες βάσεις δεδομένων στον ιδιωτικό τομέα για διάφορα προϊόντα καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τις αγορές τους.

Οι νέοι τρόποι προώθησης της Κύπρου που βίωσαν οι λειτουργοί αποτελούν πλέον εχέγγυο στα χέρια των εκπροσώπων του κυπριακού τουρισμού στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τη νέα αρχή που έγινε από τον ΚΟΤ για την προώθηση των ειδικών ενδιαφερόντων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Emirates: Αποκαλυπτήρια του νέου αεροσκάφους A350 στη διεθνή έκθεση «Paris Air Show 2025»
Parklane Resort: Συνεργασία με Swissmed Health, το μόνο κέντρο κλινικής μακροζωίας στην Κύπρο
Πρωταθλήτρια στην αύξηση αεροπορικών συνδέσεων στην Ευρώπη η Ελλάδα-Στην τρίτη θέση η Κύπρος
Το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Palm Beach Resort: Εκεί όπου η παραθαλάσσια πολυτέλεια συναντά την επένδυση με προοπτική
Πάνε Ολομέλεια οι κανονισμοί για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία-Ποιες οι βασικές τους πρόνοιες