CyMYS: Τα μυστικά που καθιστούν τα brands επιτυχημένα

«Πως μπορεί ένα brand να κάνει ευτυχισμένους τους νέους ετών 18-35;» Την απάντηση έδωσαν ο Γιώργος Ζερβίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του CyMYS και η συγγραφέας, inspirational speaker και  blogger Κατερίνα Τσεμπερλίδου στο συνέδριο που διοργάνωσε ο CyMYS με τίτλο «Τα brands στο κυνήγι της ευτυχίας».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ο  Γιώργος Ζερβίδης παρουσίασε μέρος των αποτελεσμάτων έρευνας που διεξήγαγε ο CyMYS για τους Κύπριους millennials και τη σχέση τους με τα brands.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η οικογένεια παρουσιάζεται ως η σημαντικότερη πηγή ευτυχίας με ποσοστό 70% για τους Κύπριους νέους ετών 18 με 35. Με χαμηλότερα ποσοστά κατατάσσονται παράγοντες όπως η ελευθερία, η ανεξαρτησία και τα ταξίδια.

Παράλληλα ο κ. Ζερβίδης περιέγραψε το προφίλ των brands που μπορούν να έχουν επιτυχία. Πιο ειδικά, όπως αναφέρθηκε επιτυχή brands είναι τα χαρούμενα, αξιόπιστα, αισιόδοξα, παιχνιδιάρικα και γενναιόδωρα.
Ακόμη, υπογράμμισε ότι ευφορία προκαλεί η χρήση-κατανάλωση, η αισθητική και η ποιότητα ενός brand, ενώ η χαμηλή τιμή δεν θεωρείται σημαντική στην ευτυχία.

Τη σημασία του συνεδρίου εξήρε η Αλίκη Δράκου, Προϊστάμενη Επικοινωνίας Μάρκετινγκ της Cyta, στρατηγικού συνεργάτη του CyMYS.

«Το συνέδριο ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για τους marketers σήμερα, γιατί έδωσε πολλές πληροφορίες για το πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της νέας γενιάς. Έτσι θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας ώστε να τους προσεγγίσουμε , να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε με τη σειρά μας στιγμές ευφορίας  στοχεύοντας στο να δημιουργήσουμε μια στενότερη σχέση καταναλωτή και μάρκας», δήλωσε η κ. Δράκου.

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, στη δικιά της ομιλία τόνισε ότι οι millennials ψάχνουν να βρουν brands τα οποία τους κάνουν να νιώθουν ότι έχουν έλεγχο στη ζωή τους και ότι καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Μάλιστα, η συγγραφέας υποστήριξε ότι η ευτυχία αποδίδεται σε συγκεκριμένη φόρμουλα. Πιο συγκεκριμένα, η ευτυχία μας εξαρτάται κατά 50% από τα γονίδια μας, το 10% οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες και το 40% αφορά τη δική μας στάση.

Κατέληξε ότι οι επιτυχημένες μάρκες είναι αυτές που βοηθούν τους νέους να έχουν μια ζωή γεμάτη εμπειρίες και να αναδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και όσες προσφέρουν εμπειρίες με νόημα.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν