Ξένοι επενδυτές στο συνέδριο Best Invest

Στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας, στοχεύει το συνέδριο και η έκθεση Best Invest, που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, στις 18-19 Οκτωβρίου 2015. 

Επιχειρηματίες και επενδυτές οι οποίοι φτάνουν τους εκατό ανάμεσά τους και αρκετοί από το εξωτερικό, θα συμμετέχουν στο επενδυτικό συνέδριο που διοργανώνει το κυπριακό περιοδικό “Successful Business”, μέλος του Ομίλου Vestnik Kipra, σε συνεργασία με το συμβουλευτικό γραφείο επιχειρήσεων Navigator Consulting Group και κύριο χορηγό την Russian Commercial Bank.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς στην έκθεση για αδειοδοτημένα, ώριμα αναπτυξιακά έργα καθώς και ευρύτερα για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος στους τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του κτηματομεσιτικού τομέα και της τεχνολογίας. Το συνέδριο απευθύνεται σε επενδυτές, κέντρα λήψης αποφάσεων, επιχειρηματίες και θα έχει τρεις βασικές θεματικές ενότητες που αφορούν τις προοπτικές ανάπτυξης και επένδυσης στην Κύπρο, τις νέες πηγές χρηματοδότησης και την παρουσίαση του Investment Migration Council. (IMC)

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου και ο νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης, οι οποίοι θ’ αναφερθούν στην στρατηγική οικονομικής ανάπτυξης της Κύπρου και θα αναλύσουν το οικονομικό μέλλον της χώρας μας. Οι πολιτικές εξελίξεις και οι ιδιωτικοποιήσεις είναι, επίσης, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο συνέδριο. Αξιοσημείωτο θεωρείται το γεγονός ότι οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν σημαντικά επενδυτικά αναπτυξιακά έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Κύπρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 25-590530 και 97-745594 ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο ip@vkcyprus.com. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bestinvestcyprus.com 

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ