Δεύτερη εβδομάδα ψηφοφορίας για τα IN Business Awards 2015

Για δεύτερη εβδομάδα «τρέχει» η ψηφοφορία για τα IN Business Awards 2015, τον θεσμό της επιχειρηματικής αριστείας και επιβράβευσης καλών πρακτικών, ιδεών και στελεχών που διακρίνονται στο επαγγελματικό πεδίο.

Για όγδοη συνεχή χρονιά τα IN Business Awards έρχονται να επιβραβεύσουν τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν και να αναδείξουν το καλύτερο πρόσωπο των κυπριακών επιχειρήσεων, των προϊόντων και υπηρεσιών τους και των ανθρώπων που τις καθοδηγούν και στελεχώνουν.

Οι 40 υποψήφιοι σε 8 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν / Υπηρεσία, Βιομηχανία / Μεταποίηση, Υπηρεσίες, και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) ανακοινώθηκαν στο τεύχος Οκτωβρίου του IN Business, το οποίο κυκλοφορεί από τις 4 Οκτωβρίου. Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν μέσω του ψηφοδελτίου που βρίσκεται στο τεύχος, τηλεφωνικώς και με sms.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και online διαδικασία ψηφοφορία η οποία ξεκίνησε από τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2015. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι επιλέγουν τη διαδικτυακή διαδικασία πρέπει να έχουν υπόψη ότι το σύστημα δέχεται μία ψήφο από κάθε IP address, προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο πολλαπλων ψήφων από ένα μόνο άτομο για μία εταιρεία, προϊόν ή στέλεχος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ΙΜΗ η οποία έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση των βραβεύσεων, έχουν μέχρις στιγμής ψηφίσει αρκετές χιλιάδες στις διαδικασίες ψηφοφορίας που «τρέχουν».

Τα ΙΝ Business Awards 2015 παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά η Ελληνική Τράπεζα. Χρυσοί χορηγοί είναι το CHIVAS και η ΜΤΝ Βusiness και αργυρός χορηγός η TFI Μarkets.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024