AMS Breakfast Meeting: Shaping the Future

Στις μέρες μας κάθε επιχείρηση είναι απαραίτητο να αναθεωρεί και να βάζει νέους στόχους αξιολογώντας τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που επικρατούν την δεδομένη στιγμή. Η διαμόρφωση της επιχειρηματικής στρατηγικής κάθε οργανισμού μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας ή καλύτερα από τις 23 Οκτωβρίου 2015. Η AMS, χρυσός συνεργάτης της SAP, θέλοντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση διοργανώνει πρόγευμα εργασίας στις 23 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με θέμα: «Shaping the Future». 

Τα στελέχη που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη πλατφόρμα SAP HANA® και πως μπορεί να τους βοηθήσει να οραματιστούν αλλά και να ‘‘τρέξουν’’ σε πραγματικό χρόνο τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες για να πετύχουν ακόμη καλύτερή απόδοση και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το SAP HANA® είναι μια πλατφόρμα που εισάγει την απόλυτη καινοτομία στον τομέα του in-memory computing και έχει σχεδιαστεί στοχεύοντας στην απλοποίηση της ΙΤ αρχιτεκτονικής κάθε επιχείρησης, συνδράμοντας στην άμεση διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων και καλύπτοντας το χάσμα μεταξύ Data Transactions και Analytics.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι: ο Γιώργος Καμτσιώρας, Business Development Financials στην SAP Hellas & Cyprus, που θα παρουσιάσει το «SAP and the Digital Transformation: Introducing the 4th Generation Business Suite» και η Νατάσα Μαστέλλου, Business Development BI στην SAP Hellas & Cyprus, που θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα: «The Art of Business Intelligence in the in-memory computing era». Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του κ. Χρίστου Θεοχαρίδη, Managing Director της AMS Ltd, με θέμα: «How to get there. Options and possibilities». Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα. 

Το AMS Breakfast Meeting απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη των επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας και συγκεκριμένα στους Διευθύνοντες Συμβούλους, Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές Πληροφορικής, Chief Operations Officers και σε στελέχη που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Πληροφορίες

Οργάνωση: AMS Ltd, SAP Gold Channel Partner. Γραμματεία: IMH.
Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024