Έτοιμο να εκκινήσει το Run in Colour

Πέραν των 4,5 χιλιάδων συμμετεχόντων από περισσότερες από 67 εταιρίες θα τρέξουν στη διεθνή εκδήλωση Run in Colour, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Η οργανώτρια της εκδήλωσης, Λυδία Ζαννέττου, δήλωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, πως το Run in Colour αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση των Λεμεσίων με τους συμμετέχοντες να περνούν μέσα από ειδικούς θαλάμους όπου θα τους ρίχνονται μπογιές έτσι ώστε στο τέλος της διοργάνωσης να γίνουν πολύχρωμοι.

Σημείωσε πως οι μπογιές είναι παράγονται από σιτάρι και είναι μη τοξικές.

Ακόμη εξήρε τη σημαντικότητα της υποστήριξης της Τράπεζας Κύπρου καθώς τα έξοδα της διοργάνωσης είναι αυξημένα λόγω των προδιαγραφών που πρέπει να πληροί η εκδήλωση.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Τράπεζας Κύπρου, Δάφνη Προδρόμου, δήλωσε πως η Τράπεζα Κύπρου καλύπτει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης ούτως ώστε το μεγαλύτερο δυνατόν ποσό από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να παραδοθεί στην  Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου.

«Η Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου και μέχρι τα Χριστούγεννα θα ανακοινωθούν και άλλες προσπάθειες στήριξης», πρόσθεσε η κ. Προδρόμου.

Τέλος, η κ. Ζαννέττου αποκάλυψε πως στα σχέδια είναι να πραγματοποιηθεί η ίδια εκδήλωση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, αλλά λόγω του αυξημένου κόστους της εκδήλωσης η επόμενη θα πραγματοποιηθεί αρχές του 2016.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024