Αντίστροφη μέτρηση για τον «Ρεπόρτερ»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στα γραφεία της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ρεπόρτερ», ενόψει του πρώτου φύλλου που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή στα περίπτερα όλης της Κύπρου, με τη φιλοδοξία να αγκαλιαστεί από το αναγνωστικό κοινό και να κατακτήσει μια περίοπτη θέση στα κυπριακά media.

Με πλούσια ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αρθρογραφία η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα της Κύπρου δεν θα περιορίζεται στην κάλυψη της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά φιλοδοξεί να αναδεικνύει θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη, γραμμένα με τρόπο απλό και κατανοητό.

Το κυριακάτικο πακέτο της εφημερίδας αποτελείται ως εξής:
1.    ΡΕΠΟΡΤΕΡ: Το κυρίως μέρος της εφημερίδας θα περιλαμβάνει τα θέματα πολιτικής, κοινωνικά ρεπορτάζ από όλη την Κύπρο, άρθρα και αναλύσεις, θέματα υγείας, παιδείας, ιστορίας, τέχνες, αυτοκίνητο, καθώς και θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο.
2.    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αρθρογραφία, παρουσίαση επιχειρήσεων. Ακόμη το οικονομικό ένθετο θα περιλαμβάνει θέματα καριέρας και εργασίας, καινοτομίας και start-ups και αγοράς.
3.    SPORTS: Αναλύσεις, παρασκήνιο, συνεντεύξεις, θέματα ρετρό και πλούσια αφιερώματα στο χθες και το σήμερα του κυπριακού και παγκόσμιου αθλητισμού.

+ Celebrity, το νέο lifestyle περιοδικό της Κύπρου: Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που επικεντρώνονται στη μόδα, την ομορφιά, τη γυμναστική, τη μαγειρική, τη διακόσμηση, την τέχνη και την κοσμική ζωή της Κύπρου.  

Επίσης την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, θα λανσαριστεί και η νέα ιστοσελίδα www.reporter.com.cy η οποία θα αποτελέσει την ηλεκτρονική πύλη ενημέρωσης της εφημερίδας «Ρεπόρτερ» κάθε μέρα και ώρα της εβδομάδας. Μάλιστα, το νέο ενημερωτικό portal θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πλήρη κάλυψη της τρέχουσας επικαιρότητας, των έκτακτων θεμάτων αλλά και ρεπορτάζ που αφορούν τον κάθε αναγνώστη. Παράλληλα, ιδιαίτερο κομμάτι της νέας ιστοσελίδας θα αποτελούν τα βίντεο αλλά και οι δυνατότητες για multimedia.  

Η εφημερίδα «Ρεπόρτερ», το περιοδικό «Celebrity» και η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης reporter.com.cy είναι τα νέα media της εταιρείας ΙΜΗ, η οποία κυκλοφορεί τα περιοδικά IN Business και Gold, ενώ διατηρεί και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες inbusinessnews.com και goldnews.com.cy.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ