powered by

Στον Στρόβολο φέτος η Παραμυθούπολη

Από το κέντρο της Λευκωσίας στο προάστιο του Στροβόλου και πιο συγκεκριμένα σε χώρο επί της λεωφόρου Χατζηιωσήφ, μεταφέρεται φέτος η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων.

Το γνωστό «Πάρκο Παλιάτσο» στην Αγία Νάπα, έπειτα από συνεννόηση και συμφωνίες με τους Δήμους Λευκωσίας και Στροβόλου μεταφέρει τα παιχνίδια της επιχειρήσης σε τεμάχιο γης, έναντι της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη.

Μάλιστα, το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα απλωθεί σε έκταση 15 χιλιάδων τ.μ., ενώ στον χώρο ήδη πραγματοποιούνται έργα προκειμένου η διακίνηση και η πρόσβαση των επισκεπτών να είναι πιο εύκολη. Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ από την Αγία Νάπα θα μεταφερθούν και θα στηθούν στη Λευκωσία, προκειμένου να λειτουργήσει για ενάμιση –περίπου- μήνα η Παραμυθούπολη.

Εξάλλου, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες που θα λειτουργήσουν στο πάρκο, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα.

Θα πρέπει εξάλλου, να σημειωθεί ότι η φετινή Παραμυθούπολη θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών, αφού το «Πάρκο Παλιάτσο» θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα όλα παιχνίδια που διαθέτει. Πέρσι τα μισά παιχνίδια μεταφέρθηκαν στη Λεμεσό, για δημιουργία χριστουγεννιάτικου πάρκου και τα υπόλοιπα στη Λευκωσία για το στήσιμο της Παραμυθούπολης.

Γύρω στις 20 Νοεμβρίου, υπολογίζεται ότι ο χώρος της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων θα ανοίξει για το κοινό. Την ίδια περίοδο ο Δήμος Λευκωσίας, προγραμματίζει να δημιουργήσει τη λεωφόρο Χριστουγέννων, κλείνοντας ένα κομμάτι της Μακαρίου και μετατρέποντάς το σε χώρο για καφέ, γλυκά και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Δειτε Επισης

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Η νομική επιστήμη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Από τα δεδομένα στην απόφαση: Η εξέλιξη της επιχειρηματικής νοημοσύνης
Baker Tilly South East Europe: Βασικός πυλώνας της ανθρωποκεντρικής μας προσέγγισης τα People Analytics
Έναρξη εγγραφών για το Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM
Make the most of your mind: Η Innovation Leo Burnett εμβαθύνει στη στρατηγική με workshop από τον Mark Pollard
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας