Αυξημένες ζημιές το 2014 αναμένει η Primetel

Αυξημένες ζημιές σε σύγκριση με το 2013 αναμένει πως θα έχει για το 2014 η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Primetel. Πιο ειδικά αναφέρεται ότι η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ τονίζει ότι οι επενδύσεις για ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και τα συνεπαγόμενα λειτουργικά έξοδα αλλά και ο εμπλουτισμός του τηλεοπτικού περιεχομένου, αποτελούν τους σημαντικούς λόγους για την επέκταση των ζημιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Primetel το 2013 κατέγραψε ζημιές της τάξης των 3 εκ. ευρώ, ενώ εντός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος αλλά και των πιο πάνω λόγων εκτιμά πως τα οικονομικά αποτελέσματα του περασμένου έτους θα είναι χειρότερα.

Η ανακοίνωση της Primetel στο ΧΑΚ αναφέρει: «Σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμων και Κανονισμών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου αλλά και για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σας πληροφορούμε ότι τα αποτελέσματα της Εταιρείας για το Έτος 2014 αναμένεται να παρουσιάσουν αυξημένη ζημιά σε σχέση με εκείνα του 2013. Αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και στα συνεπαγόμενα λειτουργικά έξοδα και στον εμπλουτισμό του τηλεοπτικού περιεχομένου».

Δειτε Επισης

Επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη από την AWS-Σημαντικές ανακοινώσεις στο Summit της Νέας Υόρκης
Στην κυπριακή αγορά μέσω Span Hellas A.E. η διεθνής εταιρεία πληροφορικής Span με έδρα την Κροατία
Ο Λευτέρης Αραπάκης και το δίκτυο της Enaleia αξιοποιούν την τεχνολογία και καθαρίζουν τη Mεσόγειο
Η TalosCo Business Solutions Ltd στο πρώτο Cloud Tech Expo Cyprus 2025
Επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία Warner Bros. Discovery και Cablenet-Λανσάρουν το HBO Max
Samsung Electronics Co.: Εξαγοράζει την Xealth και γεφυρώνει το wellness με την ιατρική φροντίδα
Apple: Προσφυγή κατά του προστίμου €500 εκατ. της Ε.Ε. για το App Store
Ρομπότ που έπαιξαν σκάκι και bowling, και άλλα STEAM δρώμενα στο Robotex MRC 2025
Πέραν των 115.000 απαντήσεων σε ερωτήματα πολιτών από τον ψηφιακό βοηθό το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας
Η Supermicro ανακηρύσσεται Νο.1 προμηθευτής server παγκοσμίως