Anne O’Neill: Στη Ryanair ως επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

H αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair, προχώρησε σε πρόσληψη της Carol Anne O’Neill, η οποία αναλαμβάνει επικεφαλής των τμημάτων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας. Το νέο στέλεχος της Ryanair αναλαμβάνει τα καθήκοντά της στις 26 ιανουαρίου, αφήνοντας τη θέση, που κατείχε στην εταιρεία Falcon/Thomson, ως επικεφαλής για την αγορά της Ιρλανδίας.

Η Carol Anne O’Neill κουβαλά εμπειρίες 28 ετών στον κλάδο του τουρισμού και των συγκοινωνιών, ενώ θα ενισχύσει την ομάδα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ryanair για 30 χώρε σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική.

Ο επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ της Ryanair, Kenny Jacobs μιλώντας για την κάθοδο της κας O’Neill στην εταιρεία τόνισε: «Είναι με χαρά που υποδεχόμαστε το νέο στέλεχος στην εταιρεία μας. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες της Carol Anne O’Neill θα αποτελέσουν κεφάλαιο για τη Ryanair, στην προσπάθειά μας να γινόμαστε πάντα καλύτεροι».

Με τη σειρά της η Carol Anne O’Neill σημείωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη με τα νέα καθήκοντά μου στη Ryanair, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης. Η εποχή είναι ιδιαίτερα θετική για την εταιρεία, με πλάνα για περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης, τεχνολογική αναβάθμιση και συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας».

 

Δειτε Επισης

Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Συγχαίρει Γ. Παντελίδη για εκλογή στην Προεδρία ΟΕΒ ο ΠΙΣ-«Προσβλέπουμε σε εποικοδομητική συνεργασία»
Σημαντική διάκριση για τον επιχειρηματία John Christodoulou-Βραβεύτηκε με το «Maria Callas Grand Prix Monaco»
Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week