Το νέο κατάστημα της CYTA στο Μall of Cyprus

Στο Mall of Cyprus άνοιξε το 17o  κατάστημα της η CYTA.  O Ανώτερος Διευθυντής στις Υπηρεσίες Πελατών της CYTA Μάριος Καρατζιάς είπε στο ΙnBusinessNews ότι πρόκειται για ακόμα ένα βήμα προς την υλοποίηση της στρατηγικής του Οργανισμού.

«Η CYTA εξυπηρετεί εκατομμύρια επισκέπτες και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων όσον αφορά τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες» ανέφερε ο κ. Καρατζιάς.

«Στρατηγική του Οργανισμού» συμπλήρωσε ο κ. Καρατζιάς «είναι να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε κάποια κανάλια εξυπηρέτησης, μεταμορφώνοντας τα καταστήματα μας σε χώρους τεχνολογίας, όπου ο πελάτης να έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την εμπειρία των υπηρεσιών μας». 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Σκουρίδης: Το όραμα της Κύπρου και ο οδικός χάρτης για την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογική καινοτομία
CADMOS-2: Σε διαβούλευση το υποθαλάσσιο καλώδιο που θα ενώνει την Κύπρο με τον Λίβανο-Προσέλκυση επενδύσεων στις τηλεπικοινωνίες
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η ισχυρή οικονομία χρειάζεται ισχυρή επιχειρηματικότητα-Πρέπει να την τιμούμε(vid)
Επεκτείνει την παρουσία του στην αγορά το Bean Bar-Νέο κατάστημα στη Λάρνακα (pics)
Χρ. Αναγιωτός: Ο αντίκτυπος του τομέα της τεχνολογίας στην κυπριακή οικονομία-Τι καταδεικνύει η μελέτη της KPMG
Ο πρόεδρος της Πάφος FC Roman Dubov σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη-«Αυτή είναι η επενδυτική μας φιλοσοφία»
Ο Οδυσσέας στην πολιτική με μένος για το επιχειρείν και μόνο όπλο στην φαρέτρα το λαϊκίζειν και το δημαγωγείν
Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Ολοκληρωμένη στρατηγική για την Λεμεσό με δράσεις συνολικού κόστους 660 εκατ.-Οι ανακοινώσεις σε έξι πυλώνες
Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ ο ανταγωνισμός στη λιανική αγορά νωπού κρέατος αμνοεριφίων-Αυτεπάγγελτη έρευνα