Πανηγυρίζει ο Δήμος Αγ. Νάπας για την επένδυση στη Μαρίνα

Πλήρη ενημέρωση για τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του επενδυτικού ομίλου του οποίου ηγείται ο Αιγύπτιος επενδυτής στην κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας και της Κοινοπραξίας «Μακρόνησος Μαρίνα» είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η ενημέρωση του Δημάρχου έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το πρωί με τον CEO της Κοινοπραξίας «Μακρόνησος Μαρίνα» Σταύρο Καραμοντάνη. Στη συνάντηση ο κ. Καρούσος ενημερώθηκε εκτενώς τόσο για τον Αιγύπτιο επενδυτή όσο και για τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του επενδυτικού ομίλου «Weather Investments» του οποίου ηγείται ο Αιγύπτιος κροίσος και της Κοινοπραξίας».

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καρούσος δήλωσε ότι «χαιρετίζει το γεγονός αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο μετά το κούρεμα το Μάρτιο του 2013,” το οποίο θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Πρόσθεσε ότι «είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την Αγία Νάπα,  την Επαρχία Αμμοχώστου  και ολόκληρη  την Κύπρο, το οποίο θα συμβάλει τα μέγιστα στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να καταστεί η Αγία Νάπα το καλύτερο Μεσογειακό Τουριστικό Θέρετρο».

Ο Δήμος Αγίας Νάπας «θα πράξει ό,τι είναι δυνατό για άμεση υλοποίηση του έργου, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει πέραν των 800 θέσεων εργασίας κατά την κατασκευή του και 350 θέσεις κατά τη λειτουργία του και θα επιφέρει στα ταμεία του κράτους εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έσοδα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο κ. Καρούσος αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Δήμαρχο Νάκη Τσόκκο, ο οποίος πρωτοστάτησε για να υλοποιηθούν οι αναγκαίες ενέργειες έτσι ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή της μαρίνας και να φθάσουμε σήμερα στο ευχάριστο γεγονός εξεύρεσης επενδυτή».

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης