Στην τελική ευθεία για τον αποχαιρετισμό του Windows Server 2003

Λιγότερο από ένα εξάμηνο έχει πλέον απομείνει έως το τέλος της υποστήριξης για τον Windows Server 2003. Η 14η Ιουλίου του 2015 είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει ορίσει η Microsoft, γι’ αυτό και ένα πλήθος physical servers που εξακολουθούν να λειτουργούν με τα Windows 2003, καλούνται άμεσα να προετοιμαστούν για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή του IT. 

H διαδικασία ενδέχεται να δυσκολέψει επιχειρήσεις κάθε κλίμακας, κυρίως όμως τις μικρότερες, οι οποίες εύλογα διαθέτουν χαμηλότερες οικονομικές και τεχνικές δυνατότητες προκειμένου να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές αυτές απαιτούν μεγάλη εξειδίκευση, καθώς αναμένεται να επηρεάσουν τόσο το υλικό, όσο και το λογισμικό των εταιρειών. Η Logicom Solutions, Silver Partner της HP, διαθέτει έξυπνες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε αγωνίες της τελευταίας στιγμής, αλλά και να περάσετε με άνεση σε ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον πληροφορικής.    

H κατάλληλη στιγμή είναι τώρα
Με άρτιες υποδομές και αξεπέραστη τεχνογνωσία, η HP είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ενδεδειγμένους servers, ανάλογα με το δυναμικό και τις ανάγκες κάθε λειτουργικού συστήματος. Δεν χρειάζεται άλλη αναμονή, αλλά ούτε και δισταγμοί, καθώς οι ξεπερασμένες υποδομές και το ασύμβατο ή ανασφαλές λογισμικό εγκυμονούν κινδύνους που όσο περνά ο καιρός γίνονται όλο και σοβαρότεροι. Τώρα έχετε μια σημαντική ευκαιρία όχι για μια πρόσκαιρη αναβάθμιση, αλλά για μια χάραξη στρατηγικής βέλτιστων πρακτικών, που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος χρόνου.

Πέντε απλές αλήθειες που χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας    
•    Σκεφτείτε πέρα από τον Windows Server 2003: συνδέστε την αναβάθμιση του server σας με τους μακροπρόθεσμους στόχους της επιχείρησής σας.
•    Ξεκινήστε από την αρχή, είναι ο συντομότερος δρόμος: η λογική του «μπαλώματος» κοστίζει περισσότερο, σε χρόνο και χρήμα. Έχετε τώρα τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε άμεσα το περιβάλλον και τις δυνατότητες του υλικού και λογισμικού σας.  
•    Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πάντα: το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Logicom Solutions είναι άμεσα διαθέσιμο να σας εξηγήσει και να σας προτείνει όλα όσα αξίζει να κρατήσετε από τους προηγούμενους servers σας.
•    Αξίζει να δίνετε μεγαλύτερο βάρος στο υλικό: επενδύστε στην αξεπέραστη λειτουργικότητα και αξιοπιστία των servers της HP.  
•    Δεν είστε μόνοι: η Logicom Solutions κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ΙΤ σε Νότια Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Συνεργαζόμενη με εταιρείες-κολοσσούς όπως η ΗP,  η Logicom Solutions επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των πελατών της κερδίζοντας ευρύτερη αναγνώριση ως διεθνής παίκτης στον χώρο εξειδίκευσής της.       

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου