Powered by

BA: Αυξάνει τις πτήσεις από Heathrow T5 προς Λάρνακα

Με το βλέμμα στραμμένο προς τη θερινή σεζόν, η British Airways ανακοινώνει το πρόγραμμα πτήσεων ‘Καλοκαίρι 2015’ από Λονδίνο Heathrow Terminal 5 προς Λάρνακα, με αύξηση του αριθμού των πτήσεων από 7 σε 13 τη βδομάδα. Μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι η BA θα λειτουργήσει και τις πτήσεις από Gatwick προς Πάφο και Λάρνακα. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "στο πλαίσιο των κατηγοριών εισιτηρίων, η BA προσφέρει ελκυστικές τιμές στην κατηγορία Economy, με εισιτήριο επιστροφής να φθάνει τα 249 Ευρώ, και εισιτήριο χωρίς επιστροφή στα 120 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)".

Η καθημερινή – εκτός Κυριακής – διαδρομή θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου Boeing 767 και Airbus 320, και οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις πολλαπλές συνδέσεις που προσφέρει το δίκτυο της BA σε πέραν των 170 προορισμών σε 70 χώρες.

«Σε μια περίοδο αβεβαιότητας για την Κυπριακή αγορά αερομεταφορών, η British Airways επαναβεβαιώνει τη δέσμευση της προς την Κύπρο αναγνωρίζοντας το νησί ως ένα σημαντικό προορισμό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες, και αυξάνει τον αριθμό των πτήσεών της από και προς το Heathrow Τ5», δήλωσε η κα. Freddie Stier Εμπορική Διευθύντρια της British Airways Κύπρου-Ελλάδας. «Ταυτόχρονα στηρίζουμε τις δυνατές εμπορικές και επιχειρησιακές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου, και προσβλέπουμε στη διευκόλυνση των δεσμών αυτών στο μέλλον μέσω του προγράμματος πτήσεων μας», πρόσθεσε η κα Stier.

Δειτε Επισης

A. Χοντουλίδης: Σοβαρός παίκτης στον χώρο του online gaming η Κύπρος-Τα περιθώρια βελτίωσης και οι στόχοι του COGA
Θάνος Μιχαηλίδης: Ο θετικός αντίκτυπος στον τουρισμό και η πιθανή πρόκληση από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Άλμα 25,5% στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο-Ανοδικά κινήθηκε το τετράμηνο
ΥΠΟΙΚ για προβλέψεις Κομισιόν: Επιβεβαιώνεται η σταθερή πρόοδος, η ανθεκτικότητα και η δυναμική της οικονομίας
17α IN Business Awards: Όσα δηλώσαν οι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας(vid)
Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν: Συνέχιση οικονομικής ανάπτυξης στην Κύπρο-Ο κύριος κίνδυνος για την οικονομία
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένη ρευστότητα για τα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα το 2024
Ξανά μανά το ΑΚΕΛ για τα…υπερκέρδη-Πρόταση νόμου ΑΠΕναντι στην σταθερότητα του επενδυτικού περιβάλλοντος
Δημήτρης Σκουρίδης: Το όραμα της Κύπρου και ο οδικός χάρτης για την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογική καινοτομία
CADMOS-2: Σε διαβούλευση το υποθαλάσσιο καλώδιο που θα ενώνει την Κύπρο με τον Λίβανο-Προσέλκυση επενδύσεων στις τηλεπικοινωνίες