Ασύρματη φόρτιση smartphones στα Starbucks

Οι πελάτες των Starbucks θα μπορούν να φορτίζουν πλέον ασύρματα τις συσκευές τους. Η αλυσίδα Starbucks ήρθε σε συνεργασία με την Duracell Powermat, μία από τις πρώτες εταιρείες που προσέφεραν λύσεις ασύρματης φόρτισης.
 
Η ασύρματη φόρτιση των συσκευών θα ενσωματωθεί είτε στα τραπέζια είτε στα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών, όπου οι τελευταίοι θα μπορούν να ακουμπούν τις συμβατές συσκευές στην επιφάνειά τους για να φορτίσουν την μπαταρία, χωρίς να χρειάζεται κάποιο καλώδιο.

Οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται το λεγόμενο «Δαχτυλίδι» από τα ταμεία, να το τοποθετούν στην υποδοχή του φορτιστή στο κινητό τους και να τα φορτίσουν στα τραπέζια που φέρουν «ειδική σήμανση». Σε πρώτο στάδιο, θα υλοποιηθεί στα καταστήματα του Λονδίνου.

Έρευνα της εταιρείας έδειξε πως το 92% των κατοίκων της Αγγλίας αντιμετωπίζει υψηλά επίπεδα άγχους όταν βλέπει πως το iPhone τους ενδέχεται να κλείσει από μπαταρία. Η κίνηση αυτή, είναι μέρος την επένδυσης της εταιρείας στη τεχνολογία, μετά την εγκατάσταση δωρεάν WiFi σε όλη την Αγγλία το 2011.

«Προσπαθούμε διαρκώς να προβλέψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να καινοτομούμε στην τεχνολογία για να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως είμαστε οι πρώτοι που θα ξεκινήσουμε την ασύρματη φόρτιση σε δέκα καταστήματα του Λονδίνου και ελπίζουμε σύντομα οι πελάτες μας να μπορούν να φορτίζουν ασύρματα το κινητό τους σε όλα τα καταστήματα» δήλωσε ο Ίαν Κράνα, υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εταιρείας.

Πληροφορίες: Marketing Week

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards