Βραβείο Editor’s Choice: Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

Στο Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο απονεμήθηκε το βραβείο Editor’s Choice των IN Business Awards. Το βραβείο παρέλαβε ο Θωμάς Καζάκος, γενικός διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, που ιδρύθηκε το 1989, αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο. Με 170 πλοιοκτήτριες, πλοιοδιαχειρίστριες και άλλες συναφείς με τα ναυτιλιακά εταιρείες ελέγχει ένα στόλο 2.500 ποντοπόρων πλοίων. Κατατάσσεται στους μεγαλύτερους εθνικούς ναυτιλιακούς οργανισμούς ανά τον κόσμο και αναμφίβολα… πλοηγεί την Κύπρο παγκοσμίως.
Μέσω της διαχρονικής συνεργασίας του με την Κυβέρνηση, τη Βουλή και διάφορους επαγγελματικούς οργανισμούς, το επιμελητήριο εργάζεται άοκνα, αθόρυβα και κυρίως επαγγελματικά για τη συνεχή ανάπτυξη της ναυτιλιακής υποδομής στην Κύπρο. Έγνοια του αποτελεί, ακόμα, η διατήρηση και η αναβάθμιση του κύρους της κυπριακής σημαίας, καθώς και η προάσπιση των συμφερόντων των εταιρειών - μελών του, στα οποία παρέχει έγκυρη ενημέρωση για πληθώρα ναυτιλιακών θεμάτων και δεν είναι, συνεπώς, τυχαίο που περιλαμβάνεται στα καλύτερα παραδείγματα professional lobbyist διεθνώς.

To Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, μέσα από τη συμμετοχή του σε περιφερειακούς και διεθνείς ναυτιλιακούς οργανισμούς, θεωρείται ως ο αξιόπιστος πρεσβευτής της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας, την οποία τιμά και με το πολυσχιδές κοινωφελές έργο που επιτελεί. Στο πλαίσιο αυτού διοργανώνει πολυάριθμες κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ναυτιλία δεν μεταφέρει μόνο εμπορεύματα, αλλά και μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Δειτε Επισης

Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο
Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική
Ετήσια γενική συνέλευση και συνέδριο WISTA International 2024-Επετειακή εκδήλωση ορόσημο
Hackers vs. Heroes: Η μάχη για το ψηφιακό βασίλειο
Επιστρέφει για 12η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση από το Junior Achievement Κύπρου
Project Zero: Η Lidl Κύπρου και η ΑΚΤΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καθαρότερες παραλίες