Δώρα χιλιάδων ευρώ και οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland

Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Carrefour Κύπρου, «Μάντεψε… και Κέρδισε», που πραγματοποιήθηκε από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, χαρίζοντας δώρα στους πελάτες όλων των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

Οι συνολικά 104 νικητές αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης, αφού συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μάντεψαν σωστά πόσα προϊόντα εμπεριείχε το καλάθι του ξωτικού, που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο κάθε υπεραγοράς, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κέρδισε ένα  ταξίδι στην Disneyland για 4 άτομα. Επίσης, στο μεγάλο τυχερό δόθηκαν €500 μετρητά για το ταξίδι. Νικήτρια αναδείχθηκε η Πηνελόπη Κουπή. Ακόμη, 3 τυχεροί κέρδισαν από μια τηλεόραση Samsung, 40 τυχεροί κέρδισαν από ένα tablet Prestigio και 60 τυχεροί κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από τα καταστήματα της Carrefour Κύπρου» συμπληρώνει η ανακοίνωση των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

 

Δειτε Επισης

SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση
Stoiximan και ΑΠΟΕΛ στήριξαν τη Στέγη Ευγηρίας «Αρχάγγελος Μιχαήλ»-Χρηματική δωρεά και πασχαλινά δώρα
Συμμετείχε και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» η Alpha Bank Κύπρου
Οι 60 νικητές που κέρδισαν τα κουπόνια για πασχαλινά ψώνια από το MyPetrolina app
Εθελοντές εργαζόμενοι της ΧΜ συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία της εταιρείας
Μετά τη Λευκωσία, μάγεψαν και τη Λεμεσό οι Pilobolus
Libertex: Γιόρτασε το πάθος, την μαγεία του ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα προβάλλοντας το FC Bayern-Inter Milan
Η Eminentia Trading Ltd τίμησε τους καλύτερους Thermomix & Kobold Experts της Κύπρου (pics)
Στηρίζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο Άρης Λεμεσού