Δώρα χιλιάδων ευρώ και οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland

Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Carrefour Κύπρου, «Μάντεψε… και Κέρδισε», που πραγματοποιήθηκε από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, χαρίζοντας δώρα στους πελάτες όλων των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

Οι συνολικά 104 νικητές αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης, αφού συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μάντεψαν σωστά πόσα προϊόντα εμπεριείχε το καλάθι του ξωτικού, που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο κάθε υπεραγοράς, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κέρδισε ένα  ταξίδι στην Disneyland για 4 άτομα. Επίσης, στο μεγάλο τυχερό δόθηκαν €500 μετρητά για το ταξίδι. Νικήτρια αναδείχθηκε η Πηνελόπη Κουπή. Ακόμη, 3 τυχεροί κέρδισαν από μια τηλεόραση Samsung, 40 τυχεροί κέρδισαν από ένα tablet Prestigio και 60 τυχεροί κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από τα καταστήματα της Carrefour Κύπρου» συμπληρώνει η ανακοίνωση των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

 

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)