Δώρα χιλιάδων ευρώ και οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland

Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Carrefour Κύπρου, «Μάντεψε… και Κέρδισε», που πραγματοποιήθηκε από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, χαρίζοντας δώρα στους πελάτες όλων των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

Οι συνολικά 104 νικητές αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης, αφού συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μάντεψαν σωστά πόσα προϊόντα εμπεριείχε το καλάθι του ξωτικού, που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο κάθε υπεραγοράς, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κέρδισε ένα  ταξίδι στην Disneyland για 4 άτομα. Επίσης, στο μεγάλο τυχερό δόθηκαν €500 μετρητά για το ταξίδι. Νικήτρια αναδείχθηκε η Πηνελόπη Κουπή. Ακόμη, 3 τυχεροί κέρδισαν από μια τηλεόραση Samsung, 40 τυχεροί κέρδισαν από ένα tablet Prestigio και 60 τυχεροί κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από τα καταστήματα της Carrefour Κύπρου» συμπληρώνει η ανακοίνωση των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.

 

Δειτε Επισης

Ο DJ Valeron εγκαινιάζει το AYÃ Resort με ένα αξέχαστο opening party
Όταν η μόδα και η προσφορά συναντιούνται...To φιλανθρωπικό Fashion & Music Event «Shades of Catwalk»
City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών