powered by

Partners/ Y&R: 20χρονα με Resist the usual

Η Partners/ Y&R γιόρτασε 20 χρόνια πορείας στο χώρο της κυπριακής διαφήμισης  με την πραγματοποίηση ενός σεμιναρίου με τον διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο δημιουργικό Kalpesh Patankar, με τίτλο: «Resist the usual».

Ο πολυβραβευμένος Creative Director του δικτύου της Y&R στο Ντουμπάι, όπως αναφέρει ανακοίνωση, επισκέφθηκε τα γραφεία της Partners/ Y&R, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με στόχο να μεταφέρει τις γνώσεις και το ταλέντο του στην ομάδα των Partners. «Η ομάδα Partners/Y&R είχε την ευκαιρία να «μαθητεύσει» δίπλα σε έναν από τους καλύτερους του είδους, να αντλήσει έμπνευση και να φορτιστεί δημιουργικά».  

Τον Kalpesh Patankar, ακολουθεί ένα πλούσιο βιογραφικό αφού στο ενεργητικό του έχει να επιδείξει τις ανώτατες διακρίσεις στον κλάδο και έχει τιμηθεί με τα βραβεία Andy, One Show, Cannes Lions, Clio, D&AD, London International, New York Festivals και Dubai Lynx.  
 

 

Δειτε Επισης

ΑΧΕΠΑ Πάφου: Δωρεά εξοπλισμού άνω των €20.000 στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου
Οι εθνικές ομάδες στο επίκεντρο: Μια χρονιά ανάπτυξης και υπερηφάνειας για το κυπριακό μπάσκετ
Μείωση βλάβης στη ψηφιακή ιδιωτικότητα
Παν. Νεάπολις Πάφος: Βιωματικό εργαστήριο για την ψυχική ανθεκτικότητα με το μοντέλο BASIC Ph
Γιατί η υπαίθρια διαφήμιση (OOH) είναι η έξυπνη επένδυση-Η πρόταση της AdVantage Media
Βασικός πυλώνας της παγκόσμιας ανάπτυξης οι οικογενειακές επιχειρήσεις-Η τεράστια συμβολή σε έσοδα και απασχόληση
Human Resources Mini Executive Programme: Επιχορηγημένο πρόγραμμα από τη SocialSpace Academy
IN Business Awards: Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας-Μέχρι πότε μπορείτε να ψηφίζετε
Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου: Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ηγεσία ξεκινά με συμμετοχή
Κατασκήνωση FEM στην Κύπρο: Εκεί που τα κορίτσια βρήκαν τη φωνή τους, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να ηγηθούν