5η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών

Εκπρόσωποι από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου, αλλά και από τον δημόσιο, τον ημικρατικό και τον τραπεζικό τομέα, θα δώσουν το παρών τους στην 5η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA), στις 6 Μαρτίου 2015, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Στόχος τους να ενημερωθούν για όλες τις διαθέσιμες λύσεις που ταιριάζουν στην εταιρεία τους, ώστε να βελτιώσουν τις εργασίες τους, να μειώσουν το κόστος τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τον τζίρο τους.

Από την εμπειρία των προηγούμενων ετών, η αγορά και τα στελέχη της γνωρίζουν πως η διοργάνωση συγκεντρώνει τους ειδικότερους της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, αποτελώντας τη μοναδική ευκαιρία για επιλογή των αποδοτικότερων και πιο συμφερουσών λύσεων. Ως εκ τούτου η προσέλευση επισκεπτών αναμένεται να είναι αθρόα και τα μετρίσιμα οφέλη ιδιαίτερα αυξημένα για τους εκθέτες, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία οι επιχειρήσεις αναζητούν σαφή πρακτική καθοδήγηση, τα κατάλληλα εργαλεία και τις υπηρεσίες που χρειάζονται, ώστε να προχωρήσουν σε νέα deals τεχνολογίας, με στόχο να επιβιώσουν, αλλά και να αποκτήσουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εν καιρώ κρίσης.      

Μοναδική ευκαιρία για εκθέτες
Η διοργάνωση αποτελεί τη μοναδική στο είδος της ευκαιρία στην Κύπρο, με συνδυασμό έκθεσης και υψηλού επιπέδου συνεδρίου, για ανάδειξη από τις εταιρείες τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν και μάλιστα στην αφρόκρεμα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τόπου. Η παρουσία των εταιρειών του κλάδου στην έκθεση, εκτός της ευκαιρίας για δικτύωση και σύναψη νέων συμφωνιών, συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγνωρισιμότητα και την ενίσχυση του προφίλ τους στην αγορά, σε μια εποχή που η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις, αλλά και το δημόσιο, αντιλαμβάνονται ότι οφείλουν να επενδύσουν στην τεχνολογία, εάν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν! Αξίζει να επισημανθεί ότι οι διοργανωτές της έκθεσης, ενεργώντας ως αρωγοί στην προσπάθεια για τόνωση της αγοράς τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, προσφέρουν μια σειρά από σημαντικά οφέλη συμμετοχής στις εταιρείες - εκθέτες, με στόχο να τις βοηθήσουν να λάβουν μέρος και να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο εκθετών κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/el/6th-ict-summit-exhibition#εκθεση

Πληροφορίες
Οργανωτής: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA). Συντονιστής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου